Dünyada gündem oldu! Elon Musk'a Gazze çağrısı

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yanaki en şiddetli hava saldırılarını düzenliyor. İşgalci İsrail'in saldırıları sonrası Gazze'ye iletişim kesilirken, dünyada milyonlarca kişi Elon Musk'a çağrı yaptı.

GİRİŞ 27.10.2023 23:05 GÜNCELLEME 28.10.2023 09:11
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Filistin Telekomünikasyon Şirketi, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'nde çok yoğun saldırıları nedeniyle sabit hat, cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Son bir saatteki yoğun bombardıman, Gazze'yi dış dünyaya bağlayan tüm uluslararası kanalları yok etti." denildi.



ELON MUSK'A GAZZE ÇAĞRISI! TÜRKİYE VE DÜNYADA BİRİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

Sosyal medyada kullanıcılar Starlink uydularıyla internet erişimi sağlayan Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk'a çağrı yaptı.

'Gazze'ye Starlink, starlinkforgaza' etiketiyle Türkiye ve dünya gündemine birinci sıradan girdi.

STARLİNK NEDİR?

Starlink uydusu, SpaceX şirketi tarafından geliştirilen ve internet erişimini dünya genelinde sağlamayı amaçlayan bir uydu ağıdır.

Starlink uyduları, alçak Dünya yörüngesine (LEO) yerleştirilen binlerce küçük uydu grubundan oluşur. Bu uydular, yer tabanlı altyapıya sahip olmayan veya sınırlı internet erişimine sahip bölgelerde yüksek hızlı internet bağlantısı sağlamak için kullanılır.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 119
  • 76lik dede selamlar 6 ay önce Şikayet Et
    Selam sana türkiyem sana Birlik yakişir sana dayanişma Yakişir sanakardeşlik yakişir Bunegüzellim allahim bumilletin birliyinidaimeyle Allay birliyimizi bozanlara Firsad vermesin bizcokgüclü birmilletiz vurduğumuzzaman Tamvururuz bunuböylebilsinler dünyalideri türkiye cumhuriyeti cumhuriyetin Yüzüncüyili kutluolsun
    Cevapla
  • Şahamettin özyurd 6 ay önce Şikayet Et
    Eymüslümanlar eybenmüslümanimdiyenler Neredesiniz filistin ve gazze Kanağliyor ortadoğu müslümanlari neredesiniz Sesiniz cikmiyo nedenkorkiyorsunuz allahtan korkun gavurdan korkmayin Gavurdan korkarzaniz oszi Birgün toprağagömer sesinizicikarin dilsiz şeytan Olmayın elinizi vijdaniza koyun gavura birtaşdasiatin Ey müslümanlar birleşin Başkacareyok birleşin birleşin Gazenizmübarek ols
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Sesini çıkarmayan değer Arap ülkelerine gelecek sıra daha beklesinler bakalım
    Cevapla
  • Burcu 6 ay önce Şikayet Et
    Bunca müslüman rahatı bozulmasın diye uyurken yahudi birinden medet ummak . Ne acı.
    Cevapla
  • Ramazan 6 ay önce Şikayet Et
    Gazze de insanlık ölüyor. Burada ölenler Arap. Hiç bir Arap ülkesinden İsrail'e karşı her hangi bir eylem yok. Arap olmayan bazı ülkelerde gazzelilere destek mitingleri, toplantıları yapılıyor. Ürdün,mısır, Suudi Arabistan, BEA, vb ülkeler gazzeyi seyrederek İsrail'e yardım ediyorlar. Yahudi tarihi bir intikam alıyor. Bu savaş bugünün savaşı değildir. İzleri geçmişdedir.
    Cevapla
  • Yusuf kemal 6 ay önce Şikayet Et
    Yahudi degil o
    Cevapla
  • M AÇIKGÖZ 6 ay önce Şikayet Et
    Müslüman çok çalışmak zorunda olduğunu anlamak zorunda
    Cevapla
  • Teşkilatı Mahsusa 6 ay önce Şikayet Et
    Çok çalışmak zorunda değil, doğru katma değeri yüksek bir şekilde çalışmak zorunda
    Cevapla
  • Haci 6 ay önce Şikayet Et
    Sllah için bu kanı durdurun bu zalim Yahudileri durdurun bunlar yamyamdir insan olamazlar bunlar lanetlenmiş kavimdirler her türlü yardimi gazeye yapin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den, İsrail'in soykırım politikasıyla ilgili sert açıklama!
Olimpiyat'ta maça Mertens damgası! Galatasaray şampi...