Son Dakika: Elon Musk'tan Gazze'ye internet desteği

Son dakika haberi... İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik soykırımında internet alt yapısı da büyük zarar görmüştü. Elon Musk, "BM'yi ve uluslararası alanda tanınan diğer yardım gruplarını destekleyeceğiz" dedi.

GİRİŞ 28.10.2023 15:01 GÜNCELLEME 29.10.2023 11:52
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: SpaceX, Tesla ve X'in sahibi milyarder iş insanı Elon Musk, Starlink uydularının internet desteği için çağrılara kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından, "BM'yi ve uluslararası alanda tanınan diğer yardım gruplarını destekleyeceğiz" dedi.

ELON MUSK'A GAZZE ÇAĞRISI! 

Sosyal medyada kullanıcıları Starlink uydularıyla internet erişimi sağlayan Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk'a çağrı yapmıştı.

'Gazze'ye Starlink, starlinkforgaza' etiketiyle Türkiye ve dünya gündemine birinci sıradan girmişti.

STARLİNK NEDİR?

Starlink uydusu, SpaceX şirketi tarafından geliştirilen ve internet erişimini dünya genelinde sağlamayı amaçlayan bir uydu ağıdır.

Starlink uyduları, alçak Dünya yörüngesine (LEO) yerleştirilen binlerce küçük uydu grubundan oluşur. Bu uydular, yer tabanlı altyapıya sahip olmayan veya sınırlı internet erişimine sahip bölgelerde yüksek hızlı internet bağlantısı sağlamak için kullanılır.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 44
  • internet 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiye kendi starlink'ini yapmalı.
    Cevapla
  • Hüseyin- 6 ay önce Şikayet Et
    Musk in hayatini taniyan böyle yorumlar yapmaz.Okuyun bakalim nasil ve kac yasinda para kazanmaya baslamis,hangi risklere girmis,kime karsi savasmis-savasiyor.Kötü bir insan degil,okadarini bilmek yeterli.// ben Elon u 80 lilerden beri taniyorum ,dünden beri degil
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Yahu bu adama boşuna sarılmayin tam koyun postnda bir çakal .. ne zannettiiz onun Starlink uydularının bedava internet mi veriyor yoksa casusluk mu yapıyor tünellerin içini oradakerinin ciğerlerini içine kadar görüp İsrail ordusuna iletirse artık kolay avlanırlar veya uydularıin asıl sahibi Pentagonsa HAARP silahlyla ortak çalışıyorsa artık her yerde deprem felaket olur
    Cevapla
  • Kamil 6 ay önce Şikayet Et
    Koyun Postunda Çakal tam isabetli bir ifade olmuş , Onun kafası kaç $ kâr gelir , onu düşünüyor . Yoksa , Bilyoner olmazdı .
    Cevapla
  • Kamil 6 ay önce Şikayet Et
    Gazze , can havlinde hayat meyat mücadelesi ederken , bir de Elon Musk'un Starlink internet erişimini mi düşünecek ? Adam herhalde dalgasını geçiyor .
    Cevapla
  • Ala 6 ay önce Şikayet Et
    Allahina kurbannn
    Cevapla
  • Kaplan sayar 6 ay önce Şikayet Et
    Elon musk yahudi asıllidır,bilniyenlere bilgi
    Cevapla
  • zabit 6 ay önce Şikayet Et
    Kesin siyonostlerin çıkarı için yapıyordur.
    Cevapla
  • Kamil 6 ay önce Şikayet Et
    Şüphesiz , İnternet'i en iyi kimler takip edip dinleme yapıyordur . Tabiki onlar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...