Roger Waters: İsrail'le son nefesime kadar savaşacağım

Dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters'ın İsrail zulmüne tepki gösterdiği yeniğ açıklamasında, "İsrail'le son nefesime kadar mücadele edeceğim." dedi.

Roger Waters: İsrail'le son nefesime kadar savaşacağım
Roger Waters: İsrail'le son nefesime kadar savaşacağım
GİRİŞ 31.10.2023 08:57 GÜNCELLEME 31.10.2023 10:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de düzenlediği saldırılarda, 3 bin 457'si çocuk, 2 bin 136'sı kadın olmak üzere 8 bin 306 kişinin hayatını kaybetti.

Yapılan katliama tüm dünya tepki gösterirken ünlü isimler de tepkilerini ortaya koydu.

Tepkisini ortaya koyan isimlerden biri de dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd'un kurucularından Roger Waters. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde İsrail zulmüne tepki gösterdiği videoyla gündeme oturdu.

Bugün ise Roger Waters, sosyal medyadan konuyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Bir video daha yayınlayan Waters, paylaşımının altına "Çocukları öldürmeyi bırakın." notunu ekledi. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada, ''İsrail beni de rejimine karşı tehdit olarak görüyor. İsrail'le son nefesime kadar mücadele edeceğim. 2006'da Filistin'e gidip yaşananları gördükten sonra benim için her şey değişti." ifadelerini kullandı.

Ayrıca ünlü şarkıcı, "Eğer bana böyle davranıyorlarsa Filistinlilere nasıl davrandıklarını hayal edin. Onları gördüm. Bu vicdansızlık. Onlara karşı tavırları. Onları orta yerde öldürüyorlar. Onları her zaman vuruyorlar. Ben de bunu ortaya çıkarmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim." dedi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 17
  • Yorgun Yorumcu 6 ay önce Şikayet Et
    bravo, merhamet böyle bir şey.
    Cevapla
  • ismail 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim sanatcılara duyurulur
    Cevapla
  • ruknettin 6 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeye gel kral
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allah seni kullarına dahil etsin.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    helal olsun sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti