ABD Temsilciler Meclisi üyesi Cortez, İsrail lobisine ateş püskürdü!

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Alexandria Ocasio-Cortez, İsrail lobisini eleştirerek, "AIPAC'ın (Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi) siyasi sistemimizde ne kadar zehirli bir varlık olduğunu anlamamızın zamanı geldi" dedi.

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Cortez, İsrail lobisine ateş püskürdü!
ABD Temsilciler Meclisi üyesi Cortez, İsrail lobisine ateş püskürdü!
GİRİŞ 01.11.2023 23:13 GÜNCELLEME 01.11.2023 23:13
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Son dakika Alexandria Ocasio-Cortez haberleri: 7 Ekim'den bu yana Filistin'de katliam saldırılarına aralıksız devam ederken, ABD'li Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Alexandria Ocasio-Cortez, ABD'deki İsrail lobisini sert bir dille eleştirdi.

'İSRAİL LOBİSİ ZEHİRLİ BİR VARLIK'

Ocasio-Cortez, Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi’ni (AIPAC) hedef alarak, "AIPAC'ın siyasi sistemimizde ne kadar zehirli bir varlık olduğunu anlamamızın zamanı geldi. ABD seçimlerini devirmeye çalışan adayları aktif olarak destekliyorlar ve insan haklarını savunan Kongre üyelerine karşı karalama kampanyaları yürütüyorlar. Yeter" dedi.

'IRKÇI VE BAĞNAZ'

AIPAC’ın ABD demokrasisinin dostu olmadığını belirten Ocasio-Cortez, “Onlar aynı zamanda Kongre'deki en ırkçı ve bağnaz PAC'lardan (Siyasal Eylem Komitesi) biri ve orantısız bir şekilde siyahi üyeleri hedef alıyorlar. Onlar ABD demokrasisini istikrarsızlaştıran aşırılıkçı bir örgüt” şeklinde konuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    tam isabet
    Cevapla
  • Vatandaş 23 6 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun.Bizdeki parazitlere örnek olsun
    Cevapla
  • Vatansever 6 ay önce Şikayet Et
    Bunu net söyleyebilirim ki eğer siz yeryüzünden silinirseniz dünya rahat edecektir.
    Cevapla
  • frdun 6 ay önce Şikayet Et
    Ekonomik anlamda çok güçlü bir yapılanmaları var, ülkemizde bile tükettiğimiz on üründen yedisi israil malı.. Kısacası ABD ne derse israil onu yapmıyor, İsrail ne isterse ABD onu yapıyor ve yapacak..
    Cevapla
  • Cengiz 6 ay önce Şikayet Et
    O değil Amerikan halkı Yahudilerin kölesi olduğunu ne zaman anlayacak.Dunya bu yapılan kotuluğü vahşiliği Amerikan halkından hesabını sorar.Gelecek Amerikalılar için çok kötü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler