ABD'den son dakika Gazze ve İsrail açıklaması! İşgali resmen ilan ettiler!

ABD, savaşın ardından işgalci İsrail kuvvetlerinin Gazze'de bir süre daha kalmasının makul göründüğünü ve insani duraklamaların günlerce sürebileceğini açıkladı.

ABD'den son dakika Gazze ve İsrail açıklaması! İşgali resmen ilan ettiler!
ABD'den son dakika Gazze ve İsrail açıklaması! İşgali resmen ilan ettiler!
GİRİŞ 08.11.2023 21:53 GÜNCELLEME 08.11.2023 22:44
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Son dakika ABD haberleri: İsrail'in Filistin'deki katliam saldırıları 32. gününde devam ederken, ABD'den skandal bir Gazze ve İsrail açıklaması geldi.

'İSRAİL KUVVETLERİNİN GAZZE'DE KALMASI MAKUL GÖRÜNÜYOR'

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, "Savaşın ardından İsrail kuvvetlerinin Gazze'de bir süre daha kalmasının makul görünüyor. Gazze'deki insani duraklamalar saatlerce veya günlerce sürebilir" dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 183
  • Hüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Masonlar her zaman iş başındalar. O ülkenin milleti mason değil fakat yönetici konumunda olanlar masondur. Bae,Arabistan,fas ve bahreyn masonlara hizmet eden idareciler tarafından yönetildiği resmen belli oldu. Ab(d) başındakiler de mason hatta ve hatta naziler bile mason idarece yönetilmektedir.
    Cevapla
  • Ali Özduran 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede kilit konumları ele geçiren sözde mason yahudi karşıtı hükümete her dediğini kanunlaştıran ülkenin gelişmesini önüne set çektiren Tema vakfı denilen sözde çevreci örgütün kimin tarafından finanse edildiğini bu toplum öğrenmeli Yahudi masonlar her kılığa girip seni yönetiyor
    Cevapla
  • Necmettin 6 ay önce Şikayet Et
    İsraili amerikayı kötülemenin kınamanın bir faydası varmı,varsa buyrun hep beraber yapalım.70 senedir bu iş devam ediyor ,islam ülkeleri ne aksiyon aldılar. Cübbeliyi ve benzerlerini pek göremiyorum,dua etmiyorlarmı,ediyorlarsa niçin abd savaş gemileri batmıyor.uzaya çıkmanın ne faydası var diyordu.
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Ayrıca Allah o küçümsediğin mücahitlerin yar ve yardımcısı olsun bizi de affetsin ki elimizden birşey gelmiyor ve cihat farzını yerine getiremiyoruz ...
    Cevapla
  • Ahmet 6 ay önce Şikayet Et
    Çok yiyorsa git sen savaş taşla roketlere karşı.Sakın ha benim topraklarım değil bana ne deme çünkü o topraklar bizim halen tapusu bizde.Gücümüz yetmediği için ses çıkarmıyoruz anladın mı... Şimdi bizde korkak oluyoruz o zaman tüm Türkiye halkı olarak... Ha ben müslüman değilim Mescidi Aksa beni alakadar etmez diyorsan o başka... O zaman o şom ağzını kapat çünkü bu bizim meselemiz....
    Cevapla
  • Tamer 6 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar her şey açık ve net şekilde görülüyor biz İslam alemi ve müslüman ülkeleri olarak bu katil sürüsünün üstesinden gelmek için yapmamız gereken şey çok çalışmak Atatürk'ün dediği gibi o kudret bizim çocuklarımızda var bizim yapmamız gereken sağcı solcu Alevi Sünni Kürt Türk demiyecegiz bir olacağız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Slovakya Başbakanı Fico’ya suikast anının görüntüsü ortaya çıktı!
Slovakya Başbakanı'na suikastte saldırganın kimliği şoke etti: Ünlü edebiyatçı...