İsrail'den son dakika Gazze açıklaması ve ateşkes kararı!

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları'nın Gazze'nin kuzeyinde kontrolü kaybettiğini belirterek, "Ateşkes kesinlike olmayacak" dedi.

İsrail'den son dakika Gazze açıklaması ve ateşkes kararı!
İsrail'den son dakika Gazze açıklaması ve ateşkes kararı!
GİRİŞ 08.11.2023 22:34 GÜNCELLEME 08.11.2023 23:29
Bu Habere 276 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail'in, Filistin'deki katliam saldırıları 7 Ekim'den bu yana aralıksız sürerken, İsrail'den yeni bir ateşkes açıklaması geldi.

Hagari, düzenlediği basın toplantısında Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu.

İsrail'den son dakika Gazze açıklaması ve ateşkes kararı!

'ATEŞKES OLMAYACAK'

"Gazze Şeridi'nde çatışmalara insani duraklama verilmesinin yakın" olduğu yönündeki haberleri reddeden Hagari, ateşkes olmayacağını belirtti.

'KASSAM TUGAYLARI, GAZZE'NİN KUZEYİNDE KONTROLÜ KAYBETTİ'

Hagari, Hamas'ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugaylarının "Gazze'nin kuzeyinde kontrolü kaybettiğini" iddia etti.

İSRAİL, ESİR VE ÖLEN İSRAİLLİ ASKERLERİN SAYISINI AÇIKLADI

Gazze'deki esirlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Hagari, Filistinli grupların elindeki esir sayısının 239 olduğunu kaydetti.

Hagari, 7 Ekim'den bu yana 351 İsrail askerinin de öldüğünü aktardı.

Ordudan daha önce yapılan açıklamada, bu askerlerin 34'ünün Gazze Şeridi'ndeki "kara faaliyetleri" sırasında Filistinli gruplarla yaşanan çatışmalarda öldürüldüğü duyurulmuştu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 276
  • Sürücü 5 ay önce Şikayet Et
    Kendi sonunu hazırlıyor israil
    Cevapla
  • Şenol 5 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycanı 3 günde kurtaran Türk hükümeti sadece laf kalabalıgından başka bişey yapmıyor,illaki savaşa bile girmeden 1 haftada galibiyet ilan edilir,ama herne hikmetse yavaştan ağırdan alınıp adeta işgale göz yumuluyor.Ama bunun vebali ağır olacaktır.Allah azabını gönderecektir.gizlediklerinizi o çok iyi bilir.
    Cevapla
  • Alaaddin 5 ay önce Şikayet Et
    Sen sokakta kavga eden iki kişiyi ayiramiyorsun. Hangi ağızla yazıyorsun bunları. Kolay mı öyle savaşı bitirmek. Kolay mı savaşa girmek. Devlet aklı denen bir akıl var. En iyisini yapıyorlar şu anda Türkiye için olası savaş bizi belki elli yıl daha geriye atacak. Devlet aklı olduğu gibi devlet hafızası da var. Biraz daha güçlenerek neler olacak bekle gör. Türkiye eski Türkiye de değil.
    Cevapla
  • Ahmet şişman 5 ay önce Şikayet Et
    Kesmediginiz ateşlerde yanasınız
    Cevapla
  • Ahmet Şişman 5 ay önce Şikayet Et
    Neden Türkiye amborgo koymuyor israil mallarına kurşun roket almalarına aracı olmayalım her şeyi bilen ALLAH hesabını Soracagı gün yakın dır
    Cevapla
  • abdullah sesli 5 ay önce Şikayet Et
    Yahuduler lanetli kavimdir... Rothschield ailesinin başını çektiği katil siyonist teşkilâtın emriyle ABD ve AB ülkelerinin liderleri kuzu kuzu Israile gidip daýanisma gösterdikten sonra, Katil Netenyahu Savaş kabinesine "sen dünya ayağa kalkana kadar, israilin kendini savunma hakki var esirleri de kurtaracağım bahanesiyle her ne kadar Gazzeli öldürebilirsen öldür bizden sana açık çek!"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı