Batı Şeria da karıştı! İsrail'den sivillere saldırı: Ölü ve yaralılar var

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da düzenlediği baskınlarda bir Filistinliyi öldürdü, 2'sini yaraladı.

GİRİŞ 18.11.2023 06:25 GÜNCELLEME 18.11.2023 10:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Filistin haber ajansı WAFA'nın haberine göre İsrail güçlerinin Batı Şeria'nın Tubas kentine düzenlediği baskında ateş açtığı 18 yaşındaki Filistinli genç Ömer eş-Şahruri hayatını kaybetti, 2 Filistinli yaralandı.

Çok sayıda İsrail güçleri, kentin üzerinde uçan keşif uçakları ve bazı binaların çatılarına konuşlanan keskin nişancılar arasında Tubas kentine baskın düzenledi ve Filistinlilerin evlerini aramaya başladı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, baskına tepki gösteren Filistinliler ile İsrail askerleri arasında çatışmalar yaşandı.

İsrail güçlerinin bugün, Nablus'taki Balata Mülteci Kampı'na düzenlediği SİHA saldırısında 5 Filistinli hayatını kaybetmişti.

Öldürülen Filistinlilerle birlikte, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 212 Filistinli hayatını kaybetti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Deliormanli 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail devleti ahlak ve vijdan yoksunudur... İnsanlığın en büyük belalarindan biridir..onlar insan görünümlü canavarlardir... dünya bunlardan kurtulmalıdır... dünya huzura eremez bu yaratıklar varken
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail halkı asketleri pilotları geldiği gibi gitmeli şu İdrail siyasileri ve destekçileri de o zaman susar kavga biter
    Cevapla
  • El nusri 5 ay önce Şikayet Et
    "Katil israil" diye yorum yapanlar, hadi gidin Gazze ye savaşın. Buradan klavye delikanlılığı yapmayın.!
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Ne boş adamsın sen...gitmek için bir yol olsa sadece Türkiye'den milyon insan yola koyulur... Herhalde sınırların olmadığı bir çağdan yorum yapıyorsun... Gitmeye kalksan İlk önce sınırda kendi devletin ile savaşman lazım... Boş boş yorum yapıp zaten sıkılan canımızı daha da sıkma
    Cevapla
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail sevici sonunuz cehennem Allah c.c. adaletinden nasıl kaçacak sınız
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 5 ay önce Şikayet Et
    Israil hükümetinden sadece filistinliler rahatsız değil israil vatandaşlarıda rahatsız çünkü israilde nazi Almanyasını aratmayan bir hükümet iradesi mevcut.Hitleri andıran diktatör netanyahu hem israilin hemde filistinlilerin kanını akıtmakta ortalık kan gölüne çevirdi artık bu hükümete israil cumhurbaşkanı dur demeli yoksa kosovadaki gibi Türkiye-nato nezninde müdahale şart gözüküyor
    Cevapla
  • kemal 5 ay önce Şikayet Et
    Katil israil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması