İsrail yaşlı bakım merkezini bombaladı! Ölü ve yaralılar var

İşgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde yaşlılar için rehabilitasyon merkezi olarak kullanılan Vefa Hastanesi'ni hedef aldı.

GİRİŞ 18.11.2023 06:40 GÜNCELLEME 20.11.2023 10:37
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, İsrail işgal güçleri Gazze'nin güneyindeki Zehra bölgesinde bulunan Vefa Hastanesi'ni bombaladı.

Saldırıda hastane müdürü Mithat Muhaysin hayatını kaybetti, bazı doktor ve hastalar yaralandı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, hastanede yaklaşık 80 yaşlı tedavi görüyordu.

Gazze Şeridi'nde 1980 yılında kurulan Vefa Yaşlı Bakım Merkezi, yaşlıların barınması ve bakımı konusunda lider ve tek hastane olarak kabul ediliyor.

Batı Şeria da karıştı! İsrail'den sivillere saldırı: Ölü ve yaralılar varBatı Şeria da karıştı! İsrail'den sivillere saldırı: Ölü ve yaralılar var

Kassam Tugayları'ndan, binada saklanan İsrail askerlerine baskın!Kassam Tugayları'ndan, binada saklanan İsrail askerlerine baskın!

İsrail'in, Şifa Hastanesi yalanını Norveçli doktor çürüttü!İsrail'in, Şifa Hastanesi yalanını Norveçli doktor çürüttü!

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Hakan Taşçı 5 ay önce Şikayet Et
    La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim hasbinallah ve nimel vekil Allah'ım Filistindeki ve Gazzedeki kardeşlerimize Sen Yetiş Sen başarılar muvaffakiyetker nasip eyle bizler bölündük parçalandık nokta kadar çıkarımız için kulluğumuzu unuttuk.hem dünyamızı hem de ahiretinizi mahvettik Rahman ve Rahim olan Allah'ım seni bizleri bağışla ümmete birlik beraberlik ihsan eyle Amin.
    Cevapla
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Seni soysuz köpek İsrail sonun yaklaşıyor.
    Cevapla
  • MSA 5 ay önce Şikayet Et
    Allah’ın laneti tüm İtrail ve yandaşlarının üzerine olsun inşaAllah.
    Cevapla
  • Kartal gözü . 5 ay önce Şikayet Et
    İsail nokta ile içerden saf dısı edilmeli
    Cevapla
  • Egeli 5 ay önce Şikayet Et
    Bunun vebali hepimizin boynuna, hepimiz hesap vereceğiz bu suskunluğa. Gafletten uyanamadı ümmeti Muhammed Gazzeli şehit kardeşlerimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşgalci İsrail'in Gazze'ye saldırıları, dünyada Yahudi avına mı dönüşüyor?
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı