Bahreyn Kralı'ndan tarihi skandal! Hamas'ı kınadı, İsrail'i destekledi!

Bahreyn Kralı Bahreyn Kralı Salman bin Hamed bin İsa el-Halife, Gazze'de katliam saldırıları yapan İsrail'i destekleyerek, "Hamas'ı açıkça ve kesin bir dille kınıyorum" dedi.

GİRİŞ 19.11.2023 03:44 GÜNCELLEME 19.11.2023 09:02
Bu Habere 503 Yorum Yapılmış

Son dakika Bahreyn haberleri: İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, Bahreyn'den skandal bir Hamas açıklaması geldi.

Bahreyn Kralı'ndan tarihi skandal! Hamas'ı kınadı, İsrail'i destekledi!

'HAMAS'I AÇIKÇA VE KESİN BİR DİLLE KINIYORUM'

Bahreyn Kralı Hamed bin İsa el-Halife, binlerce Filistinli'yi katleden İsrail'e karşı direniş gösteren Hamas'ı kınadı.

El Halife, "Hamas'ı açıkça kesin bir dille kınıyorum. Ben siyasi duruşun değil, sivillerin ve masumların yanındayım" dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 503
  • Davut 5 ay önce Şikayet Et
    Bunun gibi siyonist kopeklerini hemen yeryuzunden silmek gerekiyor yoksa dunya rahat nefes alamaz sen siyonist kopegi bahreyn halkinin onune gecmissin katliamcilarin avukatligini yapiyorsun lanet olsun senin gibilerine senin gibilerinin safinda duranlarinda belasini versin yuce rabbim
    Cevapla
  • mert 5 ay önce Şikayet Et
    gazzedki mahsum kardeslerimizin yasadiklarinin maksimumunu yasatsin Allahim sizlerin gibi siyonist piyonlarina!!!
    Cevapla
  • Angaralı 5 ay önce Şikayet Et
    Hay senin tipine ruhsuz şebek.
    Cevapla
  • YAZIKLAROLSUN 5 ay önce Şikayet Et
    Ah dünya ah burnuma petrol kokusu özür diliyorum sayın okurlar gıcır gıcır dolarların kokusu geliyor paranın kokusu geliyor.Ticari iilişkiler petrol satışı kuvözlerde yaşam savaşı veren ölüme terkedilen bebeklerin ve hastalarda var canlarından önemli ah dünya ah.Müslüman gibi görünüp görünüm aldatış davranışlar taşıyan ama uyuşmayan insanları ağır bir ceza bekliyor tipik örneği
    Cevapla
  • cemil 5 ay önce Şikayet Et
    Bu bahreyni umarım israil işgal eder, o zamanda müslümanlar keyfine bakar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı