Rus askerler İsrail sınırına konuşlandı! Bölgede sıcak saatler...İsrail'e mesaj

Rus askerlerinin İsrail sınırında olduklarını bildiren video görüntüleri Rus RT televizyonunda yayınlandı. Görüntülerde Rus askerlerinin cephede hazır oldukları görülüyor.

GİRİŞ 28.11.2023 07:05 GÜNCELLEME 28.11.2023 07:05
Bu Habere 215 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail’in Gazze’deki soykırımı durdurmasını isteyen ülkelerin başında gelen Rusya’nın askerleri Golan Tepeleri yakınlarında çekilmiş video yayınladılar. Rusya’nın medya kuruluşlarından Russian Today’in (RT) yayınladığı videoda Rus askerlerinin Golan Tepeleri’nin yakınlarında olduğu görülüyor.

İSRAİL'E MESAJ

Rus askerleri tarafından çekildiği anlaşılan videonun İsrail’e bir mesaj verdiği anlaşılıyor. Söz konusu videoda Golan Tepeleri, Rus bayrağı, Rus askerleri ve askeri cephe görülüyor. Bu arada videonun Rusya’nın oyuna her an girebileceğini de akıllara getirdi.

Bu arada, Suriye'de Rusya'nın askeri varlığı halen devam ediyor ve İsrail sınırına rahatlıkla ulaşabilir durumda. Son olarak İsrail, Suriye'nin Şam Havaalanı'nı bombalamış, Rusya da bunu sert dille kınamıştı.

KAYNAK: İTTİFAK
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 215
  • yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    rusyanın ki blöf s400 leri kapatıp şam ve halep i bombalatıyor. sonra da ben burdayım mesajı veriyor.
    Cevapla
  • Kurdi 7 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar acil bir şekilde toplanıp kararlar almalı.boş tartışmalarla zaman kaybedilemez birlik sağlanmalı ve tedbirler planlar hazır olmalı.savaşlım demiyorum.bunlar israile karşı gelmiş olamazlar.
    Cevapla
  • ahndndr0701 7 ay önce Şikayet Et
    bunlar bu bölgede kendilerine tehdit olarak çıkacak bir şeyin kokusunu almışlar..yoksa buraya üşüşmezkerdi
    Cevapla
  • Hans 7 ay önce Şikayet Et
    Merak etmeyin ölümden it gibi korkan müslümanlar, Allah hepinizi ait olduğunuz yere firavuna komşu eğlensin gorecez,! Yerinizde gavuru müslüman edip gönderir merak etmeyin, korkak münafıklar...!
    Cevapla
  • Mrty 7 ay önce Şikayet Et
    Hepsi anlaşmış bu zijdiklarin İsrail okadar füze atıyor Suriye ye ne yapmış Rusya şimdiye kadar Biz geri zekalı Müslümanları yola yola duruyorlar Allahin emirlerine uymazsak daha çok.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: İzmir faciasında sıcak gelişme!
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum