Önce ABD şimdi de İngiltere! İsrail köşeye sıkışıyor! Yasak kararı...

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrail büyükelçisinin iki devletli çözümü reddeden açıklamasının 'hayal kırıklığı yarattığını' söyledi. Cameron suça karışmış İsrailli yerleşimcilerin ise ülkeye girişinin yasaklandığını duyurdu.

Önce ABD şimdi de İngiltere! İsrail köşeye sıkışıyor! Yasak kararı...
Önce ABD şimdi de İngiltere! İsrail köşeye sıkışıyor! Yasak kararı...
GİRİŞ 14.12.2023 19:38 GÜNCELLEME 09.01.2024 16:42
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrailli ‘aşırılıkçı yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdüklerini belirterek bu kişilerin İngiltere’ye girişini yasakladıklarını duyurdu.

GİRİŞLERİ YASAKLANDI

Cameron bugünkü açıklamasında “Aşırılıkçı yerleşimciler Filistinli sivilleri hedef alarak ve öldürerek hem İsrailliler hem de Filistinliler için güvenlik ve istikrarı baltalıyor. İsrail, yerleşimci şiddetini durdurmak ve failleri sorumlu tutmak için daha güçlü adımlar atmalı. Ülkemizin bu korkutucu eylemleri gerçekleştiren insanlara ev sahipliği yapmamasını sağlamak için yerleşimci şiddetinden sorumlu olanların Birleşik Krallık'a girişini yasaklıyoruz” dedi.

'HAYAL KIRIKLIĞI'

Cameron, İsrail büyükelçisinin iki devletli çözümü reddeden açıklamasının ise 'hayal kırıklığı yarattığını' söyledi

David Cameron

ABD VİZE YASAĞI GETİRMİŞTİ

ABD Dışişleri Bakanlığı, bu ayın başında açıklama yaparak İsrail işgali altındaki Batı Şeria'daki şiddetten sorumlu aşırılık yanlılarına vize yasağı getirildiğini duyurmuştu.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, yasağın ‘düzinelerce’ aşırılık yanlısı İsrailliyi ve onların bazı aile üyelerini etkileyeceğini belirtmişti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • İhtiyar 4 ay önce Şikayet Et
    Şu İngiliz siyasetinin Dansözlüğüne bir bakın!
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 4 ay önce Şikayet Et
    Şüphesiz ki kâfir olan ve kâfir olarak can verenler (var ya!), Allah’ın, meleklerin ve tüm insanların laneti böylelerinin üzerinedir.(2/Bakara 161 ► (Lanetin içinde) ebedî kalacaklardır. Onlardan azap hafifletilmeyecek ve onlara değer verilmeyecek/onların azabı ertelenmeyecektir.(2/Bakara 162
    Cevapla
  • vatansever 4 ay önce Şikayet Et
    yalan yok öyle bir şey
    Cevapla
  • misafirr 4 ay önce Şikayet Et
    adamlar siyonistlerin israilden kaçışını önlemek ve filistin topraklarında kalmasını sağlamak için bu tedbirleri alıyor yoksa israile rest çektiklerinden değil.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Birde bunların derdi Filistin değil. Son zamanlarda Filistinli mücahitlerin israil itlerini hezimete uğrattığı için İsrail için endileseleniyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eleman aranıyor! İşçi açığı 230 bini buldu - Gazete manşetleri
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı