Esir Gürcü askerlerin görüntüleri

Güney Osetya'daki gerilim sürüyor. Bölgede kaos ortamı tüm hızıyla sürerken, Rus televizyonları esir alınan Gürcü askerlerinin görüntülerini yayınladı.

GİRİŞ 11.08.2008 16:37 GÜNCELLEME 11.08.2008 16:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son haber, Gürcü kuvvetlerinin Güney Osetya'nın başkenti Tshinvali'yi bombaladığı yönünde. Rus İnterfaks haber ajansı, saldırıda üç Rus barış gücü askerinin öldüğünü, 18 Rus barış gücü askerinin de yaralandığını duyurdu. Bölgede kaos ortamı tüm hızıyla sürerken, Rus televizyonları esir alınan Gürcü askerlerinin görüntülerini yayınladı.

Öte yandan Rus birliklerinin Ahbazya'dan 40 kilometre Gürcistan içine doğru ilerlediği bildirildi.

TİFLİS: "RUS GÜÇLERİ GÜRCİSTAN'DA BİR ASKERİ ÜSSÜ İŞGAL ETTİ"

Gürcistan, Rus güçlerinin ayrılıkçı Abhazya bölgesi yakınlarındaki bir Gürcü askeri üssünü işgal ettiklerini bildirdi.

Gürcistan İçişleri Bakanlığı'ndan bir yetkili, Rus güçlerinin Abhazya yakınlarındaki Senaki'de bir Gürcü askeri üssünü ele geçirdiklerini belirtti.

İHA

YORUMLAR 2
  • murat tekin 15 yıl önce Şikayet Et
    .... tiflis de bulunan bir arkadaşla görüşmemde orayı da bomablıyolarmı dediğimde "bombalıyolar ama şimdilik boş arazileri " dedi. sanırım gürcü halkın psikolojilerini bozmak amaçlı diyordu. bence de artık bu görüntüler de verildiyse gürcü halka tesir etmeye çalışıyolar. batı yanlısı hükümeti rusya federasyonu taraftarı bir yönetim ile değiştirmek olabilir amaçları.ayrıca geçenlerde arka arkaya açılan enerji ve ulaşım yolları ile ilgilide duydukları sıkıntı da etkili olmuş olabilir
    Cevapla
  • heval amedi 15 yıl önce Şikayet Et
    savaşin kirli yüzü. ben iyi bir din eğitimi gördüm bununla birlikte savaşın kutsallığına inandırdılar bize sonra geliştim savaşla ilgili dini bilgilerimi sorguladım meğer kutsal dedikleri şeyden amaç insanları piyon gibi kullanmakmış yöneticiler saraylarında savaş kararı alır bizim gibi bir lokmaya muhtaç insanlar ise savaşıp ölür arkada çocukları perişan olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı