Kassam vuruyor: Hedefte İsrail askeri birliği var

Gazze’de kurtuluş savaşı veren İzzeddin Kassam Tugayları, Han Yunus şehrinde işgalci İsrail askerî birliğine operasyon düzenlediklerini ve Merkava tipi bir tankı tahrip ettiklerini açıkladı.

GİRİŞ 19.12.2023 23:57 GÜNCELLEME 20.12.2023 09:27
Bu Habere 140 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları’nın resmî Telegram hesapları üzerinden, başta Han Yunus olmak üzere Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde İsrail askerlerine yönelik  düzenlenen operasyonlara ilişkin bilgiler paylaşıldı.

Soykırımcı İsrail ordusunun kullandığı bir Merkava tankı ile bir buldozerin Yasin 105 füzesiyle hedef alınarak tahrip edildiği belirtildi.

Paylaşımda, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde konuşlanan İsrailli bir askeri gruba ağır havan toplarıyla operasyon düzenlendiği ve ülkenin kuzeyindeki Kiryat Şimona Havalimanı yönüne 12 adet füze fırlatıldığı kaydedildi.

7'Sİ BİRDEN

Yine Han Yunus kentinde bir binada konuşlanan 7 İsrail askerinin hedef alındığı ve tamamının öldürüldüğü ifade edildi.

Kassam direnişçileri, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Tel el Zatar bölgesinde özel bir işgalci kuvvetin "TBG" roketi ile hedef alınarak 8 siyonist askerin öldürüldüğünü doğruladı.

MİLYONLUK ASKERİ ARAÇ BÖYLE HURDAYA DÖNDÜ

Kassam Tugayları, Tel el-Zatar'a giren işgalci İsrail'in zırhlı D9 buldezerini havaya uçurma görüntülerini de yayınladı.

Kassam mücahidleri, dün ise tankın arkasına saklanan 10 İsrail askerini aynı anda avladıklarına ilişkin görüntüleri yayınlamış ve siyonist işgalcilerin zelil halini dünyaya yansıtmıştı.

Yayınlanan görüntülerde, İsrail ordusunun Gazze'de vurularak hurdaya dönen zırhlı askerî araçlarının çekici marifetiyle şehirden çıkarıldığına ilişkin anlar da yer almıştı.

Kassam Tugayları bir ilke imza atarak, operasyonda etkisizleştirilen işgalci İsrail askerinin son anlarının yer aldığı görüntüleri de paylaşmıştı. Bu özel görüntülerin Kassam Tugayları'nın eline nasıl geçtiği yönünde İsrail kamuoyunda tartışma yürütülmüştü.

___________

"HADİ VUR YİNE VUR KASSAM"

Sanatçı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Kassam Tugayları'na ithaf ettiği eserini yayınlayarak, Türkiye'den Filistin'e destek anlamında yükseltilen güçlü sese katkı sağlamıştı. "Hadi vur kalbim" isimli eserde Gazze'deki destansı direnişe selam yollanmıştı.

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 140
  • Deliormanli 4 ay önce Şikayet Et
    İtrail savaşmıyor sadece sivilleri vuruyor..
    Cevapla
  • Mhhjj 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın izniyle Hamas kazanacak goreceksiniz
    Cevapla
  • Yiğit 4 ay önce Şikayet Et
    Bedenim yanınızda olmadada duam sizlerle
    Cevapla
  • Allah yolunda 4 ay önce Şikayet Et
    ya Rabbi muzaffer eyle ümmeti Muhammed i sav
    Cevapla
  • Ankaralı Yusuf 4 ay önce Şikayet Et
    Rabbim El Kassam Tugaylarına zafer nasip etsin. Gazze ve Filistin'deki siyonist askerlerine, katil Amerika ile İngiliz ile diğer kâfir askerlerini de hezimete uğratsın, amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı'nın savaş sonrası Gazze planı ortaya çıktı
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı