CENTCOM: Husilere ait İHA havada vuruldu

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Kızıldeniz’de görev yapan USS Laboon savaş gemisinin Husilerin bulunduğu bölgeden gönderilen insansız hava aracını havada imha ettiğini duyurdu.

GİRİŞ 07.01.2024 10:27 GÜNCELLEME 07.01.2024 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CENTCOM’dan yapılan açıklamada, “6 Ocak günü, yerel saatle 09.30 sularında, Yemen'in İran destekli Husilerin kontrolündeki bölgelerinden fırlatılan bir insansız hava aracı, USS Laboon tarafından meşru müdafaa kapsamında Güney Kızıldeniz'in uluslararası sularında, çok sayıda ticari geminin yakınında düşürülmüştür. Olayda herhangi bir can kaybı ya da hasar meydana gelmemiştir” denildi. 
 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • Reşit 3 ay önce Şikayet Et
    Meşru müdafaamı ….??? Bu toprakları işgal eden bir ülkenin açıklaması
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Batmak üzere Ian ABD uçak gemisi halen hareket edemiyor
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ABD ye ait 145 drone nin vurulduğu açıklanmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar