Kassam Tugaylarından İsrail'e peş peşe darbeler!

Kassam Tugayları gün içerisinde İsrail Terör Örgütü'ne (İTÖ) ağır darbeler vurdu.

GİRİŞ 18.01.2024 06:26 GÜNCELLEME 18.01.2024 09:22
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Soykırımın 103. gününde, El Kassam Tugaylarından gelen en önemli yazılı açıklamalar:

El Kassam Mücahidleri, Han Yunus şehrinin güneyindeki El Batn el Samin bölgesinde Siyonist Merkvah tankını ve D9 askeri buldozerini "El-Yassin 105" tanksavar füzeleri ile hedef almayı başardı.

El Kassam Mücahidleri, Han Yunus şehrinin güneyindeki El Batn El Samin bölgesinde Siyonist piyade kuvvetlerini anti-personel füzeyle hedef alıp makineli tüfeklerle çatışmayı başardılar, gücün tüm üyeleri öldürüldü veya yaralandı.

El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye'nin doğusunda Siyonist bir asker aracı "El-Yassin 105" füzesiyle hedef aldı.

Mücahitlerimiz Gazze Şeridi'nin ortasındaki Maghazi kampındaki çatışma alanlarından döndükten sonra, Kudüs Tugayları ile ortak bir görev yürütmenin yanı sıra 6 Siyonist Merkvah tankı ve bir asker taşıyıcısının imha edildiğini doğruladılar. Bu sırada Siyonist buldozeri anti-tank cihazı ile imha ettiler, ayrıca mücahitlerimiz birkaç bina içerisinde saklanan 4 Siyonist askeri kesken nişancinin ateşiyle hedef aldı ve başka bir binada 7 kişilik özel kuvveti TBG mermisi ile hedef alarak sıfır mesafeden imha ettiler. Bir caminin içine saklanan başka bir işgal gücü anti-personel cihazı "Radiya" ile hedef alındı, sonra da gücünün işi bitirildi ve çok sayıda ağır kalibreli havan mermisi ile saldırı bölgelerindeki düşman yoğunlaşmalarını yok ettiler.

El Kassam Tugayları, Gazze Şehri'nin El Tuffah mahallesinin doğusundaki Cabal el-Rayes'te "El-Yassin 105" füzesi ile Siyonist istihkam birliği taşıyıcısını tamamen imha etti.

El Kassam Mücahidleri, Gazze şehrinin kuzeybatısındaki Karama mahallesindeki bir evin içinde özel bir Siyonist kuvveti pusuya düşürdü ve onları hedef alarak bir anti-personel cihazını patlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 98
  • Hüseyin ÇAYIROĞLU 3 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık
    Cevapla
  • Sadettin 3 ay önce Şikayet Et
    İsrailin anladığı tek dil budur.allah bileğinize kuvvet. Versin yiğitlerim.
    Cevapla
  • Hakan Taşçı 3 ay önce Şikayet Et
    Can Filistinliler kalbimiz dualarımızFilistinlikerle kardeşlerimizle.Allah başarılar nasip etsin Allah El Kassam tugaylarını esirgesin başrılar nasipetsin Filistine kurtuluş lbağımsızlık nasipetsin.amin inşallah El kassam tugayları mücahitler insanlığın yüzakısınız.İslamın gururusunuz.Allah sizlerden razı olsun.
    Cevapla
  • Ömür 3 ay önce Şikayet Et
    Haberin veriliş şekli gerçekten güzel İsrail terör örgütü
    Cevapla
  • apollo 3 ay önce Şikayet Et
    böyle güzel haberler gelince içim içime sığmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!