Peskov: Putin'in Türkiye ziyareti için hazırlıklar sürüyor

Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye ziyaretinin hazırlık sürecinin devam ettiğini belirterek, "Rusya ve Türkiye arasında üst düzeydeki temaslar gündemde." dedi.

GİRİŞ 23.01.2024 13:36 GÜNCELLEME 23.01.2024 14:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'ye ziyaretinin hazırlık sürecinin devam ettiğini belirterek, "Rusya ve Türkiye arasında üst düzeydeki temaslar gündemde." dedi.

Peskov, başkent Moskova'da güncel konulara ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

HAZIRLIK SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Putin'in Türkiye'ye ziyaretinin hazırlık sürecinin devam ettiğini belirten Peskov, "Rusya ve Türkiye arasında üst düzeydeki temaslar gündemde ve hazırlanıyor. İki lider ziyaretin tarihi üzerinde mutabakata varır varmaz bilgilendireceğiz." diye konuştu.

Rusya ordusunun Ukrayna'nın başkenti Kiev ve Harkiv kentine yönelik sabah saatlerinde saldırı düzenlediğine dikkati çeken Peskov, bunun Ukrayna ordusunun hafta sonu düzenlediği, Donetsk'te 28 kişinin ölümüne neden olan saldırıya yanıt olmadığını kaydetti.

 

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • ali 3 ay önce Şikayet Et
    Adam gelmiyor zorla getirmeyin artık allah aşkına
    Cevapla
  • Mehmet 3 ay önce Şikayet Et
    BİNLERCE BEBEK ÇOCUK VE MASUM İNSAN KATLEDİLDİ VE SAKAT BIRAKILDI VE YERLERİNDEN YURTLARINDAN EDİLDİ BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM verecek...
    Cevapla
  • Kamil 3 ay önce Şikayet Et
    Hep Avrupa dememeliyiz . Rusya da büyük ticari partnerimizdir . Ovaköy - Basra Faw Kalkınma Yolunu , Trans Kafkasya - Rusya yolu ile entegre edelim . Ticaret hacmimiz yükselsin . Böylesi Enerji ve Ticaret Koridorları sayesinde inkişafımız şaha kalkacaktır .
    Cevapla
  • egemen türk 3 ay önce Şikayet Et
    adamsin sayin putin.....
    Cevapla
  • Özel biri 3 ay önce Şikayet Et
    Uçan Ruslar dayanın yavaş yavaş geberin mümkünse ABD ye savaş açın mümkünse isral İngiltere Fransa birbirinizi yiyin israillileri sabun yapin severler onlar sabun olmayı .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak