Ukrayna: Belgorod-Harkiv'de aktif olmayı sürdüreceğiz

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı'ndan Belgorod bölgesinde düşürülen uçaklan igili 'Belgorod-Harkiv yönü de dahil olmak üzere nakliye araçlarını yok etmek, hava sahasını kontrol etmek için önlemler almaya devam edeceğiz' denildi.

Ukrayna: Belgorod-Harkiv'de aktif olmayı sürdüreceğiz
Ukrayna: Belgorod-Harkiv'de aktif olmayı sürdüreceğiz
GİRİŞ 24.01.2024 18:36 GÜNCELLEME 24.01.2024 19:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ukraynalı esirleri taşıyan uçağın, Rusya'nın Belgorod bölgesinde düştüğü açıklandı. Uçakta bulunan toplam 74 kişi de hayatını kaybetti.

UKRAYNA'DAN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı "Belgorod-Harkiv yönü de dahil olmak üzere nakliye araçlarını yok etmek, hava sahasını kontrol etmek için önlemler almaya devam edeceğiz" açıklaması yaptı.

TARAFIMIZA BİLGİ VERİLMEDİ

Ukrayna'dan gelen diğer bir açıklamada ise "Belgorod hava sahasının güvenliğinin belirli bir süre için sağlanması gerektiği, araç sayısı, güzergah ve esirlerin teslim şekilleri hakkında tarafımıza bilgi verilmedi" denildi.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

 

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kaanbaris 3 ay önce Şikayet Et
    Rusya sizin hayatınız yalan dolan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!