İsrail ordusu sinsi saldırıyı itiraf etti! Büyük tepki çekmişti

İsrail ordusu, 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'ndeki bazı tünellerin deniz suyuyla doldurulduğunu itiraf etti.

İsrail ordusu sinsi saldırıyı itiraf etti! Büyük tepki çekmişti
İsrail ordusu sinsi saldırıyı itiraf etti! Büyük tepki çekmişti
GİRİŞ 31.01.2024 03:26 GÜNCELLEME 31.01.2024 03:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait bazı tünellere büyük miktarda deniz suyu pompalandığı bildirildi.

'HAMAS'IN YERALTI ALTYAPISINA KARŞI OPERASYON DÜZENLENMEKTEDİR'

Yürütülen mühendislik çalışması kapsamında pompalar ve borular aracılığıyla tünellere su pompalandığı kaydedilen açıklamada, toprak ve su yollarının analizi yapılarak yer altı sularına zarar verilmesinin önlendiği öne sürüldü.

Açıklamada, "Son yıllarda, İsrail ordusu ve İsrail güvenlik makamları tarafından geliştirilen bu yolla, Hamas'ın Gazze Şeridi'nde yeraltı altyapısına karşı operasyon düzenlenmektedir." ifadelerine yer verildi.

İSRAİLLİ ESİRLERİN YAKINLARI TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Gazze Şeridi'nden serbest bırakılan İsrailli bazı kadınlar ve esirlerin yakınları, İsrail ordusu tarafından esirlerin bulunduğu tünellere "su pompalanması" planına karşı, Başbakan Binyamin Netanyahu'ya tepki göstermişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    zulumun soni yakindir
    Cevapla
  • Nuri er 2 ay önce Şikayet Et
    Filistin israilli savaşı gerçek Müslüman sayısını gösterdi. Müslümanım diyenler ambargoya bile katılmıyorlar
    Cevapla
  • Nuri er 2 ay önce Şikayet Et
    Boşuna lanetli kavim değillermiş. Allah lanetlemiş. İnşallah en kısa zamanda Filistinlilere uyguladıkları KATLİAM ve SOYKIRIMın cezasını İsrailli katillere yaşatır.
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Kirletmediginiz bir yer altı kalmıştı, binaları yikmanin en basit yolu. İnşallah bu Siyonistler de helak olur.
    Cevapla
  • Nail 2 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım şu üç ayların hürmetine müslüman lara uyanmayı nasip eyle. Filistinli kardeslerimize yardım eyle. Azı çoğa galip yaptığın bedirde uhudda Çanakkale'de ve son 15 temmuzda olduğu gibi yardım eyle .
    Cevapla
  • kılıç 2 ay önce Şikayet Et
    Amin Yarabil âlemin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan doğal gaz açıklaması! 3 ülkeyi işaret etti! Karadeniz'de petrol...
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"