Ebu Ubeyde, İsrail'i ateşkes masasına çivileyen rakamları açıkladı!

Gazze Şeridi'nde İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları'nın Askeri Sözcüsü Ebu Ubeyde, savaşın son günlerdeki seyrine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 04.02.2024 22:45 GÜNCELLEME 05.02.2024 10:10
Bu Habere 273 Yorum Yapılmış

Gazze Şeridi'nin yerel hükümetini oluşturan Hamas teşkilatının askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail'e tarihinin en ağır darbelerini indirmeye devam ediyor.

Gazze'ye havadan, karadan ve denizden korkunç saldırılar düzenlemesine rağmen askeri açıdan büyük kayıplar veren İsrail, 121 gündür Kassam Tugayları'nın direnişini aşamıyor.

Gazze direnişinin sembolleri arasında yer alan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'e yönelik operasyonlarının son günlerdeki bilançosunu açıkladı.

HEM İŞGALCİLERİ HEM İHA'LARI AVLADILAR

Yazılı bildiri yayınlayan Ebu Ubeyde, 15 İsrail askerini öldürdüklerini, 43 askerî aracın imha edildiğini duyurdu.

Ebu Ubeyde, İsrail'e ait 4 İHA'yı ele geçirdiklerini belirtti. Toplamda ise 43 İsrail İHA'sının hedef alınarak etkisizleştirildiğini kaydetti.

Ebu Ubeyde'nin açıklamasının öne çıkan maddeleri şöyle:

  • Mücahidlerimiz, 17 farklı askeri görevde, 15 Siyonist askeri sıfır noktasından öldürdüklerini doğruladı. Bir subay ve bir askerin keskin nişancılarla öldürüldüğü, onlarca işgal askerinin yaraladığı doğrulandı.

  • Askeri görevler sırasında saldıran siyonist güçler füzeler, anti-tahkimat ve anti-personel cihazları ve çeşitli makineli tüfeklerle hedef alındı.

  • Bir tünelin girişi çok sayıda düşman askeri ile birlikte havaya uçuruldu ve mücahitlerimiz 4 insansız hava aracını ele geçirdi.

  • Toplamda 43 askeri araç tamamen veya kısmen hedef alındı.

  • Mücahidlerimiz, çatışmanın tüm cephelerindeki askeri yoğunlaşmaları havan toplarıyla yok ettiler ve Tel Aviv ve çevresine yoğun bir füze bombardımanı düzenlediler.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 273
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Aişe 2 ay önce Şikayet Et
    Sizi YARADAN ,gücünüze güç katan RABBİME kurban olurum MÜCAHİDLER ordusu ✌️
    Cevapla
  • Sadık 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim gücünüze güç katsın
    Cevapla
  • Yahya 2 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımını sizden esirgemesin siz ümmetin şeref ve haysiyetini koruyorsunuz Rabbim sizi müzafer kılsın düşmanları kahreylesin.
    Cevapla
  • Yusuf kaçmaz 2 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun inşallah zafer inanlarındır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü