Havalimanında bavuldan çıkanlar şoke etti

ABD'deki Boston Logan Havaalanı'nda şüpheli bir yolcunun bavulundan maymun kemikleri çıktı.

GİRİŞ 13.02.2024 09:09 GÜNCELLEME 13.02.2024 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yetkililer, Afrika ülkesinden gelen yolcular için rutin kontrolleri yaparken, tespit köpekleri aniden harekete geçti. Normalden farklı bir koku algılamış olmalılar ki şüphe duydular. Yolcunun iddiasına göre, bu koku sadece kurutulmuş balıktan geliyordu. Ancak güvenlik görevlileri bavul açıldığında şok edici bir manzara ile karşılaştılar.

Olay, ABD'nin Boston Logan Havaalanı'nda gerçekleşti. Havalimanında görevli tespit köpekleri, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden dönen bir yolcunun bavulundan şüpheli bir koku aldı. Yolcu, başlangıçta kokunun sadece kurutulmuş balıktan geldiğini iddia etti.

BAVULDAN CESET ÇIKTI

Ancak güvenlik görevlileri bavulu açtıklarında inanamadıkları bir manzara ile karşılaştılar. Bavul, ölü maymunların kemikleri ile doluydu. Yetkililerden Ryan Bissette, bulunan ölü hayvanların yolcunun kendi tüketimi için olduğunu belirtti.

Gümrük ve Sınır Korumadan sorumlu yerel liman müdürü Julio Caravia, bu durumun potansiyel tehlikelere yol açabileceğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Yaban etinin ABD'ye getirilmesi potansiyel tehlikeleri beraberinde getiriyor. Ebola virüsü dahil olmak üzere çeşitli hastalıklara sebep olabilecek mikropları taşıyabilir."

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 2
  • Goca GONYALI 2 ay önce Şikayet Et
    yaa şeytan insanları nasıl güzel parmağında oynatıyor... vaayy vaayy
    Cevapla
  • İSMAİLLLLL 2 ay önce Şikayet Et
    O etleri yiyin ve TELEF OLUN İNŞAALLAHHHHH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı