ABD Başkanı Biden'dan son dakika ateşkes açıklaması! Tarih verdi

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-Hamas arasındaki ateşkes görüşmelerinde önemli bir aşama kaydedildiğini belirterek, "Pazartesi'ye kadar bir ateşkes sağlanmasını umuyorum" dedi.

GİRİŞ 27.02.2024 02:06 GÜNCELLEME 27.02.2024 10:03
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Son dakika Joe Biden haberleri: İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'nde süren katliam saldırıları 7 Ekim'den bu yana devam ederken ABD Başkanı Joe Biden'dan çarpıcı bir ateşkes açıklaması geldi.

ABD Başkanı Biden'dan son dakika ateşkes açıklaması! Tarih verdi

BİDEN: PAZARTESİ'YE KADAR ATEŞKES SAĞLANMASINI UMUYORUM

Başkan Biden, İsrail ve Hamas'ın mevcut ateşkes görüşmelerinde önemli bir aşama kaydettiklerini duyurdu. Biden, "Pazartesi'ye kadar İsrail ve Hamas arasında ateşkes sağlanmasını umuyorum" dedi.

ABD Başkanı Biden'dan son dakika ateşkes açıklaması! Tarih verdi

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 89
  • Adil 2 ay önce Şikayet Et
    En büyük terörist amerika ve ingiltere ve israil , pentagon şeytanın karargahı...
    Cevapla
  • e devlet 2 ay önce Şikayet Et
    Bir cenaze ABD başkanı nasıl olur yahu... cenaze nasıl konuşabiliyor anlamadım...
    Cevapla
  • O S M A N L I 2 ay önce Şikayet Et
    Bir Rothschild üyesi geberdi sirada bu alcakda ve diger alcaklarda.
    Cevapla
  • Muhsin 2 ay önce Şikayet Et
    Bütün kafir katillere ölüm..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 ay önce Şikayet Et
    Uydur kaydır ABD’nin kendisinin yaptığı ikiz kuleler hikayesi sonrası “haçlı savaşımız başlıyorrrr diye naralar atarak” “ırak’ı işgali”.. Irak'ta ve Afganistan başta yüzlerce işkence merkezleri...Felluce'de ...Ebu Gurayb...Quantanamo..vs Elektrik verilen , köpeklere ısırtılan insancıklar..üst üste konan öldürülmüş zavallı insanların yanında PURO içerken poz veren abd asker eşkıyaları..
    Cevapla
  • Tual 2 ay önce Şikayet Et
    Hadi inşallah ta kafirde din iman olmadıgı için Ramazan'da bilmez çok ramazan ayı geçirdi Filistinli kardeşlerimiz İsrail zulmü altında sagkalan gazzeli kardeşlerimiz önlemini alsın hazırlığını tamamlasın kâfirin sözüne güven olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem