Husiler: ABD ve İngiltere yeni bombardıman başlattı

Yemen'de İran destekli Husiler, ABD ve İngiliz güçlerinin ülkenin batısındaki El-Hudeyde kentine 4 saldırı düzenlediğini duyurdu.

GİRİŞ 14.03.2024 20:13 GÜNCELLEME 14.03.2024 20:14
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Konuya ilişkin haber Husilere ait El-Mesire televizyon kanalında yer aldı.

ABD VE İNGİLTERE'DEN YEMEN'E 4 YENİ SALDIRI

Haberde ABD ve İngiltere'nin, Hudeyde kentine bağlı el-Cah bölgesine 4 hava saldırısı gerçekleştirdiği belirtildi.

Saldırının yol açtığı hasara iliştin bilgi paylaşılmadı.

Konuyla ilgili ABD veya İngiltere'den henüz bir açıklama yapılmadı.

İKİ ÜLKE DÜN DE ART ARDA 3 SALDIRI GERÇEKLEŞTİRMİŞTİ

Husilere bağlı El-Mesira televizyonunda yayımlanan habere göre, ABD ve İngiltere'ye ait savaş uçakları Hudeyde Havalimanı'na 3 bombardıman gerçekleştirdi.

ABD VE İNGİLTERE YEMEN'E SALDIRI DÜZENLEDİ

Haberde saldırıların neden olduğu kayıplara ilişkin bilgi verilmezken, ABD ve İngiltere tarafından da konuya dair açıklama yapılmamıştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Afk 1 ay önce Şikayet Et
    Oranın ticaret gemilerine kapatılması Çin'in aleyhine bizim lehimizedir.Çinden mal alamayanlar bizden almak zorunda kalacak Husiler dolaylı yoldan ABD ye çalışıyor görene
    Cevapla
  • Halan 1 ay önce Şikayet Et
    ABD yine zayıf bir devlet buldu ve saldırdı sözde güç gösterisi yapıyor yersen
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Almanyada savas gemisi gönderdi yemene
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İyi de Hamas, Husilere teşekkür ediyor. Bunu nereye koyacağız. Her şeye komplocu bakarsak işimiz zor. Beyanlarını esas alalım. Adamlar ne diyor? "Gazze'ye saldırılar durmadıkça biz de durmayacağız."
    Cevapla
  • Alptekin 1 ay önce Şikayet Et
    Bu zalim Husiler aklınca saldırarak ABD'ye gel gel yaptılar. Bazı saflarda Husiler ABD ye Kızıldenizi kapattı demiş. Ne kapatması yahu. ABD Kızıldeniz'e çöktü çöktü. Görmüyor musunuz.
    Cevapla
  • Numan 1 ay önce Şikayet Et
    mezhepçi İran'ın kuklası ve yardakçısı Husilerin, Yemen'de Şehit ettikleri Ehl-i Sünnet Müslümanların sayısı belli bile değildir. Oynadıkları sahne oyunlarına, görünüre aldanmamak lazım. Dalavereleri, entrikaları bitmez. Ne de olsa takiyyeleri vardır.
    Cevapla
  • Zafer 1 ay önce Şikayet Et
    Sevgili alptekin kardeşim. Görüyoruz. Gerçekten kudüs işgalcisi siyonist rejim'in taşeronu abd/batı'nın bölgeye gelmesi için husi'lerin tahrikine ihtiyaç duyuyorlar diyorsan aptallık ediyorsun, güzelim benim, demedi deme. Senin gibi kelaynaklar da aynı şekilde okuyorlar bölgede olan bitenleri, papağan gibi. Sen oturduğun yerden ahkam kesiyorsun sadece.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri