Vucic'ten, Moskova'daki saldırı sonrası flaş açıklama: ABD ve İngiltere...

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, ABD ve İngiltere'nin Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonundaki silahlı saldırıyı önceden bildiğini söyledi.

GİRİŞ 23.03.2024 01:21 GÜNCELLEME 23.03.2024 10:25
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, yerel bir televizyon programında, Moskova'daki konser salonunda sivilleri hedef alan terör saldırısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'ABD VE İNGİLTERE ÖNCEDEN BİLİYORDU'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ve Rus halkına başsağlığı dileyen Vucic, "Birçok kez söylediğimiz ama çok az kişinin duymak istediği, çok az kişinin inanmak istediği, çok az kişinin gerçeklere bakmayı düşündüğü bir şey; 7 Mart'ta ABD'nin (Moskova) Büyükelçiliği, vatandaşlarına alışveriş merkezlerine gitmemeleri çağrısında bulununca İngilizler ve diğerleri de aynısını yaptı. Yani bu, onların özel servislerinin bazı konuşmaları dinlediği, bilgi aldığı ve bunun olacağını bildikleri anlamına geliyor." diye

VUCİC'TEN ÇAĞRI

Vucic Moskova'daki olayın hesaplanamaz sonuçlarının olabileceğini ifade ederek Sırbistan Milli Güvenlik Kurulunun yarın toplanması çağrısında bulundu.

Kurulun toplanmasının çeşitli nedenlerinin bulunduğunu kaydeden Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, toplantıda Moskova'daki saldırının da görüşüleceğini belirtti. konuştu.

NE OLMUŞTU?

Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre 40 kişi hayatını kaybetmiş, 100'den fazla kişi yaralanmıştı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Erol 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyadaki bu tür olayların tümü bu iki katil devletin işi p k k nın patronu da onlar değil mi
    Cevapla
  • Önce Vatan 1 ay önce Şikayet Et
    Çünkü başmünafık ingiliz yıllar önce deaşı abd nin kurup ırakta suriyede kullandığını daha sonraki süreçte hava taşıma araçlarıyla Afganistan sınır bölgelerine tahliye ettiğini açıklamıştı!
    Cevapla
  • Neden 1 ay önce Şikayet Et
    Bu gibi saldırıları yapan teröristler neden ölümü göze alarak bu işe girişirler? Para için yapmış olsalar öldükten sonra bir anlamı yok.
    Cevapla
  • ÇELİK 1 ay önce Şikayet Et
    Tabi bilecek DEAŞ ın patronu olan ve emir veren onlar
    Cevapla
  • fatih34 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanlık alemi şunu bilsin, bu olaylarda hiçbir zaman bir Yahudi ölmüyor. Her zaman oyunu Yahudi tezgâhlar ABD, AB ve diğerleri harekete geçirir ve ölen diğer insanlar ölür. Burada da aynı durum söz konusu.. Yeryüzünde olmaması gereken bir kavimdir yahudiler, insanoğlu bunu zamanla öğrenecek, olaylara bakınca zaten böyle görüyorsun... Müslümanların gerçek İSLAMI yaşaması lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı