Rusya'da kanlı gece! Putin'den son dakika açıklaması

Rusya lideri Putin, Moskova'yı kana bulayan saldırganların Ukrayna'ya kaçmaya çalıştığını söyleyerek, "Tüm saldırganlar yakalandı. Bu saldırı emrini kim verdiyse cezalandırılacak." dedi.

GİRİŞ 23.03.2024 15:52 GÜNCELLEME 23.03.2024 17:03
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'yı kana bulayan saldırı sonrasında ilk açıklamasını yaptı.

24 Mart için ulusal yas ilan eden Putin, saldırganların Ukrayna'ya kaçmaya çalıştığını söyleyerek, "Tüm saldırganlar yakalandı. Bu saldırı emrini kim verdiyse cezalandırılacak." dedi.

Tüm saldırganların yakalandığını kaydeden Putin, "Naziler gibi halkımızı ve çocuklarımızı öldürdüler. Tüm sorumluları bulup bunun bedelini ödeteceğiz. Düşman bizi bölemeyecek." diyerek ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.

"Rusya bugüne kadar birçok zorlukla karşı karşıya kaldı ama hepsinden daha güçlü çıktı." diye konuşan Putin, ülke genelinde güvenlik önlemlerinin artırıldığını vurguladı.

Putin, "Dikkatlice planlanmış bir terör saldırısının yanı sıra önceden hazırlanmış bir toplu insan katliamıyla karşılaştık." dedi.

Rus istihbarat kurumu FSB, Ukrayna sınırı yakınında kaçmaya çalışırken yakalanan teröristlerin Ukrayna ile bağlantılı olduğunu bildirmişti. Kiev ise suçlamaları reddediyor. DEAŞ'ın Horasan kolu yaptığı açıklamada saldırıyı üstlenmişti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • İstihbarat teroru 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük ihtimal CIA mossad yada İngiliz terör işi Rusya bu üç istihbaratin izini sürmeli sipariş terör saldirisi gibi
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    ABD 11 eylul sadirisini bilmiyor ama nedense disardakileri biliyor.anlayan anliyor
    Cevapla
  • Kemal 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlara kan kartalı cezası verilsin
    Cevapla
  • Sirk Canbazı 1 ay önce Şikayet Et
    Putin. Muhalefet edenleri bile acımadan öldüren bir canisin.Hertürlü tiyatroyu iktidarının devami için oynayacak acımasız birisin.Rusyanın parçalanmaması için baskı ve tehdit,korku tiyatroları oynayarak Rus halkını sindirdin. Bunlar senin oyunların. Bu kadar adam.Bu kadar silah ile yol katedip elini kolunu sallayıp gelecek.bu eylemleri yapacak.kaçacak.hah yakaladım diyeceksin.
    Cevapla
  • Üst Akıl 1 ay önce Şikayet Et
    Bölgemiz İŞGALCİLERİ görünürde Abede ve İsrail ise de..şeytani akıl Davos ve Bilderbergde. Bankerler ve Kraliçeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi