Rusya'daki kanlı terör eylemini dünya basını böyle gördü

Moskova'daki terör saldırısında 60'tan fazla kişinin hayatını kaybettiği, ölü sayısının da artabileceği duyuruldu. Terör saldırısı dünya basınında da geniş yer buldu.

GİRİŞ 23.03.2024 07:33 GÜNCELLEME 23.03.2024 09:31
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Hall binasındaki konser salonunda meydana gelen terör saldırısı dünyada şok etkisi yarattı.

60'tan fazla kişinin öldüğü, 146 yaralının olduğu saldırı dünya basınında da geniş yer buldu.

Moskovo'da kanlı terör saldırısı! ABD ve İngiltere detayı gündeme oturduMoskovo'da kanlı terör saldırısı! ABD ve İngiltere detayı gündeme oturdu

Dünya Müslüman Alimler Birliği'nden Moskova'daki saldırıyla ilgili açıklamaDünya Müslüman Alimler Birliği'nden Moskova'daki saldırıyla ilgili açıklama

DAILY MAIL

Daily Mail saldırıyı "Moskova konser salonunda silahlı saldırı" başlığıyla servis etti.

THE TIMES

The Times, katliamı "Moskova'da terör saldırısı: 62 kişi öldü, konser salonu ateşe verildi" başlığıyla gördü.

BILD

Alman Bild, Moskova'daki terör saldırısını DAEŞ'in üstlendiğini belirtti.

WASHINGTON POST

Washington Post da saldırıyı DEAŞ'ın üstlendiğine dikkat çekti.

NEW YORK POST

New York Post, saldırıyı okuyucularına "Rusya'da kaos" başlığıyla servis etti.

KOMMERSANT

Rus Kommersant gazetesi, saldırıyla ilgili "Ölümcül konser" başlığını attı. Haberde katliamın Rusya tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir olay olduğu yazıldı.

WALL STREET JOURNAL

Wall Street Journal gazetesi "Amerika uyarmıştı" başlığını attı. Olası bir saldırıya karşı 7 Mart'ta Rusya ile istihbarat paylaşıldığını hatırlatan gazetede, "Rus yetkililer bu uyarıyı provokatif mesaj olarak algıladı" ifadeleri kullanıldı.

KYIV POST

Ukrayna'da İngilizce yayın yapan Kyiv Post gazetesi ise "şoke edici görüntüler" başlığıyla okurlarının karşısına çıktı. Gazetenin internet sitesinde saldırıya geniş yer ayrıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Yaşasın Cehennem 1 ay önce Şikayet Et
    Ullkemiizde başta (p.kk p,yd dhkpc...) ve dünyada destekleyen onbinlerce masum insanı kanını döken terör örgütlerinin ve yanında olan ve devlet millet din düşmanlığı yapan partilerin yönetiminden üyesine oy oranına kadar hepsi için yaşasın Cehennem!!! Cehennemleri daim ateşleri bol olsun
    Cevapla
  • Eren 1 ay önce Şikayet Et
    Made in CİA
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Deas mi? bu tam bir klasik Amerika oyunu
    Cevapla
  • çağrıbey 1 ay önce Şikayet Et
    her taşın altın dan Amerika çıkıyor
    Cevapla
  • Xyz 1 ay önce Şikayet Et
    Avrupa birliği atom bombalarını yiyecek. Bakalım kim önce yanacak, İngilteremi, Fransamı, Almanyamı. Hepsi terörizmin bir parçası ve vekalet savaşlarının sahipleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri