Rusya kanlı saldırının arkasında onların olduğunu düşünüyor

Rusya'nın başkenti Moskova'da yaşanan 154 kişinin öldürüldüğü saldırının ardından tartışmalar sürüyor. Saldırının terör örgütü DEAŞ tarafından üstlenmesi sonrası Kremlin, saldırının arkasındaki gerçek kişilerin peşine düştü.

GİRİŞ 25.03.2024 07:03 GÜNCELLEME 25.03.2024 09:19
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Moskova'da meydana gelen terör saldırısı sonrası yüzlerce sivil hayatını kaybetti. Rusya ise azmettiricilerin peşinde.

RUSYA: TERÖR SALDIRISINI ABD VE BATI AZMETTİRDİ

Rusya'daki terör saldırısı sonrası tartışma fail kim üzerine. Saldırıyı DEAŞ üstlendi ama Moskova'daki yetkililer, Batıyı saldırının arkasındaki güç olarak görüyor. Terör saldırısının zanlısının açıklamaları dikkat çekici. Eylemci, terör saldırısının 5400 dolar karşılığında yaptığını söyledi ancak bu açıklama Moskova için yetersiz. Moskova iddialara sert tepki gösteriyor, saldırıyı üstlenen DEAŞ'ı ABD ve Batı'nın azmettirdiğini ileri sürüyor.

Rusya’daki terör saldırısında can kaybı 137’ye yükseldiRusya’daki terör saldırısında can kaybı 137’ye yükseldi

Moskova'yı kana bulayan teröristler konuştu! İşte katliamın nedeniMoskova'yı kana bulayan teröristler konuştu! İşte katliamın nedeni

ZAHAROVA: TERÖRİSTLER UKRAYNA'YA KAÇMAYA ÇALIŞIYORDU

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, "Eli kanlıların saklanmayı planladıkları ülke Ukrayna'ydı" dedi. Rusya'nın Washington Büyükelçisi Anatoli Antonov ise saldırıda DEAŞ iddiasının hemen kabul edilmemesi gerektiğini ifade etti.

FRANSA'DAN MOSKOVA'YI DESTEKLEYEN AÇIKLAMA

Yalnız Rusya değil, dünyadan da Moskova'yı destekleyen açıklamalar var. Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un "Rusya'ya silah gönderebiliriz" iddialarının ardından Fransa muhalefeti tepki göstermişti. Fransa Vatanseverler Partisi Lideri Florian Philippot, saldırganların Ukrayna ile bağı olabileceğini iddia etti. "Ukrayna’nın terör saldırısıyla olası bağlantılarını ve 2 yılı aşkın bir süredir oraya gönderdiğimiz milyarların gerçekte neye harcandığının kapsamlı bir şekilde soruşturulmasını talep etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: CNNTÜRK
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 124
  • Cenk 1 ay önce Şikayet Et
    Rusya saldırısından birinci derece abd sorumludur.katil biden bunak ne istedin insanlardan
    Cevapla
  • nurı 1 ay önce Şikayet Et
    terorıst abd
    Cevapla
  • Koli 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın bir numaralı terörist Devleti Amerika! 2 sırada eniği İsrail!
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Bu terör saldirisinin amaci türkiye ile rusyayi savastirmak nato nun yani üst akilin amaci cünkü suriyede birden bire deas cikinca Almanya nin kirli medyasi deasi türkiye kurdu diye haberler yapmisti pkk yi desekleyen almanya deas alan acti yerlere pkk yerlesti sonra türkiyede rayna ya saldiri yapiyor deas sivilleri katlediyor roketler düserken almanya patriotlari kaciriyor
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Ey putin Ukraine den ellerini cek cek askerini nazi ler almanyada yüzde 60 nazi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den