ABD'den son dakika savaş suçu açıklaması! İsrail'i skandal ifadelerle akladılar

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD'nin İsrail'in Gazze Şeridi’nde işlediği savaş suçlarıyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Miller, İsrail'in savaş suçu işlediğine dair sonuca varmadıklarını belirtti.

ABD'den son dakika savaş suçu açıklaması! İsrail'i skandal ifadelerle akladılar
ABD'den son dakika savaş suçu açıklaması! İsrail'i skandal ifadelerle akladılar
GİRİŞ 08.04.2024 22:04 GÜNCELLEME 08.04.2024 23:02
Bu Habere 296 Yorum Yapılmış

İsrail'in, Gazze Şeridi ve Filistin'deki saldırıları devam ederken ABD Dışişleri Bakanlığından İsrail'in işlediği savaş suçlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yapıldı.

ABD'den son dakika savaş suçu açıklaması! İsrail'i skandal ifadelerle akladılar

ABD, İSRAİL HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın İsrail'in Gazze Şeridi’nde işlediği savaş suçlarıyla ilgili çeşitli soruşturmalar başlatıldığını duyurdu.

'İSRAİL'İN ULUSLARARSI İNSANCIL HUKUKU İHLAL ETTİĞİ SONUCUNA VARMADIK'

ABD, henüz IDF'nin Hamas'a karşı yürüttüğü savaşta uluslararası insancıl hukuku ihlal ettiğine dair bir sonuca varmadığını söyledi.

Miller, "Bürolarımızda gerçekleri inceleyen, bunların uluslararası hukuka uygunluğuna bakan ve değerlendirmeler yapan bir dizi farklı uzmanımız var. Bu değerlendirmeler devam ediyor. Şu anda henüz İsrail'in uluslararası insancıl hukuku ihlal ettiği sonucuna varmadık, ancak bir dizi farklı cephede devam eden değerlendirmelerimiz var" dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 296
  • Mete Dur 3 hafta önce Şikayet Et
    Soykırımın baş aktörü ABD, kendi kendine nasıl soykırımcı diyecek, neyin araştırmasını yapacak, güya çok zekiler ya dünyayı kandıracaklarını sanıyorlar. Allah yerle yeksan etsin, hem ABD hem de israli ve israile destek veren tüm canileri.
    Cevapla
  • Kızılelma 3 hafta önce Şikayet Et
    Dünya ile dalga geçen amerika, duyumlarla, yalanllarla, algılarla ırakta nüklerr bomba vvar diye koca ülkeyi paramparça ettin, milyonlarca insanı öldürdün, ama israil vampirini göremiyorsun, ya körsün yada insanlıkla dalga geçiyorsun sagtekar
    Cevapla
  • Osmanlı 3 hafta önce Şikayet Et
    Haydut ve hırsız bunlarmı soruşturma başlattı vaybee bizde yedik bu iki katil devlet dünyanın huzurunu bozan
    Cevapla
  • Angaralı 3 hafta önce Şikayet Et
    Katil katili aklar abd li soykırımdır Amerikanın Kızılderili halkını yok etmediği,Vietnam, ortadoğuda milyonlarca insanı öldürdü. Katil abd
    Cevapla
  • Memoli 3 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Amerikan Ve İsrail Mallarını Boykot edin bedavada verseler almayın bunları 1 Ay içinde Dize getiririz Bakın yapmazsak bizim başımıza Türlü Türlü iş acacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!