Hizbullah, İsrail'in askeri mevzilerine saldırı düzenledi

Hizbullah Hareketi, Lübnan'ın güneyinde İsrail'e ait askeri mevzilerine yönelik katyuşa füzesi ve farklı silahlarla saldırı düzenlediğini duyurdu.

GİRİŞ 23.04.2024 01:16 GÜNCELLEME 23.04.2024 09:12
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Hizbullah tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in 91. Tugayı'nın bulunduğu Ein Zetiem'deki üsse onlarca katyuşa füzesinin fırlatıldığı ifade edildi.

Aynı zamanda İsrail'in işgali altında ve Lübnan'a ait olan Kafr Şuba Tepeleri'ndeki es-Smaki Askeri Üssü ile Lübnan'ın Vzani köyü karşısında yer alan İsrail'in askeri mevzisindeki istihbarat toplama cihazlarının topçu atışları ve güdümlü füze ile vurulduğu kaydedildi.

İsrail ordusu ile Hizbullah arasında 8 Ekim 2023'ten beri devam eden çatışmalarda 283 Hizbullah mensubu, 54 Lübnanlı sivil, 18 Emel Hareketi, 13 Hamas, 12 İslami Cihad mensubu ile 7 İsrailli sivil ve 12 asker öldü.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Coco 1 hafta önce Şikayet Et
    İrhan Müslüman kimliği ile çürüttüğü bölgeleri İsrail tek tek ele geçiriyor. İran tavşan İsrail tazı. hesapta İran'ı kovalıyor ama girdiği yerlerden bir daha çıkmıyor. Viran Pİsrail'in amcasının oğlu. İrhan fistan giymiş sarık takmış Yakudi.
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 1 hafta önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bunlar oyun. Bu saldırıyı yapanlarda piyon. Amaç diğer tarafları unutturmak. Yahudilere (siyonistlere) mağdur edebiyatı yapmaları ve buralara saldırmaları için bahane vermekten başka birşey değil.
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 hafta önce Şikayet Et
    yiyin birbirinizi...
    Cevapla
  • Bartu 1 hafta önce Şikayet Et
    Hizbullah ,iran tiyatrosunun set işçisi..Dağa taşa at bir kaç füze ki israil ,batıya karşı saldırı altındayım diyebilsin ve şımarsın..Vizyonda yahudi işbirlikçisi mezhepçi bir film var!
    Cevapla
  • urfalı 1 hafta önce Şikayet Et
    bu iranlılar çok yalancı ancak mazlum silahsız suriye halkına zülüm edersiniz
    Cevapla
  • Paol 1 hafta önce Şikayet Et
    İran müslüman degilki takiyecilerin ulkesiii ne olacak işi gücü müslümana saldırmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!