İsrail bugün de Suriye'yi vuruyor

Suriye'den açılan topçu ateşinin İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'ne isabet etmesi üzerine İsrail Ordusu'nun karşılık verdiği belirtildi.

İsrail bugün de Suriye'yi vuruyor
İsrail bugün de Suriye'yi vuruyor
GİRİŞ 12.11.2012 15:28 GÜNCELLEME 12.11.2012 19:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Kuvvetleri, Golan tepelerine Suriye tarafından hava topu fırlatılması üzerine bu ülkeye karşılık verdi. İsrail Savunma Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada, havan mermisinin İsrail'in kontrolündeki Golan tepelerinde, İsrail askerlerinin yakınlarına düştüğü belirtildi.

Düşen bomba nedeniyle can kaybının olmadığı ifade edilen açıklamada, İsrail Savunma Kuvvetleri'nin ateşin geldiği,'Suriye mobil topçu birliğini' tank ateşiyle vurduğu duyuruldu.

İsrail'in, saldırıdan dolayı bölgede bulunan Birleşmiş Milletler Güçleri'ne şikâyette bulunduğu açıklandı.

Havan toplarının ülkedeki iç karışıklığın sonucu olduğuna inandığını açıklayan İsrail, bombaların devamının gelmesi halinde sert bir şekilde karşılık vereceğini belirtti.

İsrail bu saldırıyla, Suriye'yi son 36 saat içinde ikinci kez vurmuş oldu.

KAYNAK: CİHAN, AA
YORUMLAR 6
  • Aşkın insakkal 11 yıl önce Şikayet Et
    kim kimdir belirsiz.. kurunun yanında yaşta yanıyor, kim ne ettiyse hesabı ALLAH'a verecek. bizim ülkemizdede 72 milletten insan var, iyisi var kötüsü var, kötü hakkını bulsa iyi derizde, mazlumun canı yansa üzülürüz. ordada öyle, nice gerçek inanç taşıyan insanlar var ama bir kör kurşuna kurban gidiyorlar. ALLAH yardımcıları olsun. adamın alnında etiket yazmıyor ki ya ohh diyelim yada ahh çekelim.
    Cevapla
  • bekir caglayan 11 yıl önce Şikayet Et
    israil günlük vuruyor. bizimkilerde günlük nota veriyor...sonra dış siyaset iyi deniyor yemişim siyasetinizi batırdınız ülkeyi...
    Cevapla
  • ERDOĞAN ÖZEVİ 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim savaşımız değil. bize ne esattan bizim savaşımız değil. atalarımız o topraklarda şehit düşerken ingilizlerle, fransızlarla birlik olup osmanlıya ihanet edenler, ettiklerini çekecekler. ALLAH (c.c) nin adaleti şaşmaz. zalimler birbirlerine zulüm ederken müdahale edilmez..
    Cevapla
  • Büyük Türkiye 11 yıl önce Şikayet Et
    muhammed bey.. . kendi faydaları için kitaplarını (tora, tevrat) değiştiren millet ile kur´an-ı kerimi bir bilen milleti bir mi tutarsın.??
    Cevapla
  • nurettin aynacı 11 yıl önce Şikayet Et
    israil savaş istiyor çünkü,,,. şu zamanda yönetimi halkını temsil eden hiçbir islam ülkesi yok.iran çalışmalarını tamamladıktan sonra çok geç olabilir.o yüzden şimdi istiyor.bence tüm islam ülkeleri birlik olmalı yardımlaşmalıdır......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu