Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere 3.000 TL'ye kadar burs verilecek! Başvurular başladı!

Öğrenciler henüz Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere verilecek bursun başvuru tarihleri belli olmadığından burs veren alternatif kurumlara yöneliyor. Sancaktepe Belediyesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında üniversite kazanan ön lisans ve lisans öğrencilerine burs verileceğini duyurdu. Burs ödemesi bir kereye mahsus olmak üzere 2 bin TL ile 3. bin TL arasında değişecek. Başvuru şartları ve tarihler belli oldu.

Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere 3.000 TL'ye kadar burs verilecek! Başvurular başladı!
Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere 3.000 TL'ye kadar burs verilecek! Başvurular başladı!
GİRİŞ 11.09.2022 09:22 GÜNCELLEME 11.09.2022 09:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, 2022 yılında üniversite kazanan öğrencilere müjdeli haberi verdi. Bu yıl üniversite kazanan ve Sancaktepe'de ikamet eden öğrencilere yönelik burs başvuru işlemleri başladı. Devlet üniversitelerinde 2 ve 4 yıllık eğitim alanlar ile özel üniversitelerde tam burslu okuyanlar burslara müracaat edebilecek. Belediye Başkanı Şeyma Döğücü yaptığı açıklamada bu yıl üniversiteye başlayacak öğrencilere nakdi destek yapmaya karar verdiklerini belirterek, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Sancaktepe Belediyesi'nin yanı sıra Çekmeköy Belediyesi burs başvuruları da devam ediyor. Başvuru işlemleri bizzat gerçekleştirilecek. Öğrencilerin yanında hazır bulundurması gereken belgelere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KYK yurt başvuru sonuçları: Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı...KYK yurt başvuru sonuçları: Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı...

ATLAS Vakfı öğrencilere karşılıksız 1000 TL burs verecek! Başvuru şartları ve tarihler belli olduATLAS Vakfı öğrencilere karşılıksız 1000 TL burs verecek! Başvuru şartları ve tarihler belli oldu

Sancaktepe Belediyesi Burs Başvuruları Başladı

Sancaktepe Belediyesi, 2022 yılında üniversiteye kayıt yaptıran öğrenciler için sevindiren haberi duyurdu. Devlet üniversitelerinde 2 yıllık üniversite kazanan adaylara bir defaya mahsus olmak üzere 2 bin TL verilecek. Yine devlet üniversitelerinde 4 yıllık lisans bölümlerini kazananlara ve özel üniversitelerde tam burslu okuyanlara ise 3 bin TL ödeme yapılacak. Başvuru işlemleri 5-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Burs Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Sancaktepe burs başvuru işlemleri bizzat gerçekleştirecek. Burstan 2022 yılı 1 Ocak ve öncesinde Sancaktepe'de ikamet eden adaylar ile birlikte 22 yaşın altındaki adaylar yararlanacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar, ikamet belgesi, kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi ve üniversite yerleştirme sonuç belgesiyle beraber Sancaktepe Belediyesi Hizmet Binasına başvuru yapabilirler.

Çekmeköy Belediyesi 1.000 TL Burs Veriyor!

Sancaktepe Belediyesi'nin yanı sıra Çekmeköy Belediyesi'de üniversite eğitimi alan öğrenciler için eğitim desteği başlattı. Üniversite sınavını kazanarak kayıt yaptıran öğrencilere 1.000 TL ödeme yapılacak. Başvuru işlemleri internet üzerinden online alınırken adaylardan ikametgah belgesi, lise diploması ve üniversite kayıt belgesi talep edilecek. Burstan 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezunları da faydalanabilecek. Başvuru yapmak isteyen adaylar buradan direkt olarak sayfaya yönlendirilir. 

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 3
  • Kanka44 1 yıl önce Şikayet Et
    2 yıl önce kızım hemşirelik bölümünü kazandı müracaat etmediğimiz kurum kuruluş kalmadı ama 1 tane burs çıkmadı burs verenlerin adil dürüst ve güvenilir olduğuna inanmıyorum allah tan kyk kredi vardı kızıma o çıktı da şu an ayda 850 tl ile okul ve kendi ihtiyaçlarını bir nebze olsun görüyor. Devletimiz var olsun.
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    chp suç duyurusu yapar şimdi belediyeler burs veremez diye
    Cevapla
  • osmanmert 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyelerin burs vermesi yasak değilmiydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor