KPSS Önlisans branş sıralaması açıklandı! 2022 KPSS branş sıralaması için ÖSYM sorgulama ekranı

KPSS Önlisans branş sıralaması ÖSYM tarafından açıklandı. Binlerce aday tarafından merak edilen KPSS Önlisans branş sıralaması adayların erişimine açıldı. İşte 2022 KPSS Önlisans branş sıralaması için ÖSYM sorgulama ekranı...

KPSS Önlisans branş sıralaması açıklandı! 2022 KPSS branş sıralaması için ÖSYM sorgulama ekranı
KPSS Önlisans branş sıralaması açıklandı! 2022 KPSS branş sıralaması için ÖSYM sorgulama ekranı
GİRİŞ 11.11.2022 16:29 GÜNCELLEME 11.11.2022 16:30

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans branş sıralaması; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM) tarafından ilan edildi. Sıralamayı görüntülemek isteyenler ÖSYM resmi internet sayfasına giriş yapıyor. Sıralamayı görüntülemek isteyenler osym.gov.tr adresine giriş yapıyor.

KPSS BRANŞ SIRALAMASI 2022

KPSS Önlisans 2022 sonuçları ilan edildikten sonra gözler branş bazında sıralamaya çevrilmişti. ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi'nden KPSS branş sıralaması görüntülenmektedir. Sonuçları görmek isteyen adaylar https://www.osym.gov.tr adresine T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yapmalıdır.

KPSS ÖNLİSANS BRANŞ SIRALAMASI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

BRANŞ BAZINDA SIRALAMA NEDİR?

Branş bazında sıralama işlemlerinin yerleştirmelerde bir etkisi yoktur. Branş bazında sıralamalar sadece bilgilendirme amaçlı yapılmıştır. Adaylar, kendileriyle aynı alanda sınava giren diğer adaylarla kıyaslama ya da değerlendirme imkânı bulunmamaktadır. Adaylar, bu konuya dikkat ederek branş sıralamalarına bakmalıdır.

Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımamaktadır. Değerlendirme ÖSYM sisteminde kayıtlı olan bilgiler üzerinden yapılmaktadır.

ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS, YDS, ALES, YKS 2023 sınav tarihleri belli mi?ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS, YDS, ALES, YKS 2023 sınav tarihleri belli mi?

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı