AUZEF telafi sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AUZEF sınav takvimi 2023!

AUZEF sınav giriş belgesi öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Binlerce AUZEF öğrencisi, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı yarıyıl sonu sınavı ne zaman yapılacağını merak ediyor. AUZEF final sınavları aralık ayında açıklanmıştı. Peki AUZEF telafi sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AUZEF sınav takvimi 2023!

AUZEF telafi sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AUZEF sınav takvimi 2023!
AUZEF telafi sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AUZEF sınav takvimi 2023!
GİRİŞ 31.01.2023 11:56 GÜNCELLEME 31.01.2023 11:56

İstanbul Üniversitesi telafi sınavları araması hakkında araştırmalar çoğaldı. Binlerce AUZEF öğrencisi yarıyıl sonu sınav tarihlerini ve sınav giriş belgesini sorguluyor. Lisans ve ön lisans eğitimi alan AUZEF öğrencilerinin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Peki AUZEF telafi sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi yayımlandı mı? AUZEF sınav takvimi 2023!

AUZEF TELAFİ SINAVI NE ZAMAN?

AUZEF telafi sınavı tarihleri netlik kazandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi yarıyıl sonu sınavı tarihleri AUZEF sınav takviminde açıklandı. Sınavlar 4-5 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak.

AUZEF YARIYIL SONU SINAVI GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

AUZEF yarıyıl sonu sınav yerleri henüz yayımlanmadı. Sınav giriş belgesinin önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. Sınav yerleri AKSİS üzerinden ilan edilecek.

TELAFİ SINAVINA KİMLER KATILABİLİR?

  • Bütünleme sınavları koşulları yerine getirmesine rağmen bitirme sınavına giremeyen veya girdiği halde başarısız (FF) ya da koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu alan öğrenciler için bitirme sınavından sonra yapılır.

  • Bütünleme sınavları merkezi sistemle gözetimli olarak yüz yüze ve bütün sınav merkezlerinde eş zamanlı yapılır.

  • Öğrenciler “Sınav Merkezi Tercihi” dönemindeki tercihlerine göre sınav yerlerine yerleştirilmektedir. Öğrenciler sınavlarına Sınav Giriş Belgesinde belirtilen bina ve salonda, kendi sınav sırasında girmek zorundadır.

  • Sınavlar cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere toplamda 3 veya 4 oturumda gerçekleştirilir. Sınav oturumu başlangıç saatleri sınav giriş belgesinde yer almaktadır.

  • Hangi dersin hangi oturumda olacağı, ilgili bölümün dönem dersleri dikkate alınarak belirlenir. Öğrencilerin hangi oturumlarda sınava gireceği Sınav Giriş Belgesi’nde ilan edilir.

  • Öğrenciler sınav binası ve salonuna Sınav Giriş Belgesi ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilen resmi kimlik belgeleriyle alınmaktadır. Sınav binalarına Sınav Giriş Belgesinde belirtilen kimlikler dışında herhangi bir belge ile girilemez.

  • Sınavlarda aksi belirtilmediği sürece her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için (ders sayısı X 30 dk.) olarak belirlenir ve Sınav Giriş Belgesinde belirtilir.

  • Bütünleme sınavlarında öğrenciler bir dersin tüm ders içeriklerinden sorumludur.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor