e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul not girişi, devamsızlık için son gün ne zaman?

e Okul kapanacak mı, ne zaman kapanıyor soruları binlerce öğrenci tarafından sorgulanıyor. Yarıyıl tatili yaklaşırken e-Okul sistemi üzerinden öğretmenler not girişi işlemlerini tamamlıyor. Tüm dönem boyunca alınan notlar ve devamsızlık bilgisi öğrenci ve veliler tarafından e-Okul üzerinden öğreniliyor. 15 tatil öncesi devamsızlık bilgisi ve not durumunun sisteme son giriş günü araştırılıyor. Peki e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul not girişi, devamsızlık için son gün ne zaman?

e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul not girişi, devamsızlık için son gün ne zaman?
e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul not girişi, devamsızlık için son gün ne zaman?
GİRİŞ 19.01.2023 09:40 GÜNCELLEME 19.01.2023 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

e-Okul kapanma tarihi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. MEB 2022-2023 eğitim, öğretim yılı yarıyıl tatili öncesinde e-Okul not girişi ve devamsızlıklar için son tarihin ne zaman olacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Son hafta yoklama alınıp alınmayacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki e-Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul not girişi, devamsızlık için son gün ne zaman?

E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

e-Okul karne döneminde de öğrencilerin erişimine açık olmaktadır. Karneler için not girişinin yapılmasını sağlayan e-Okul sisteminin kapanması artık yapılmamaktadır. e-Okul sistemi karne gününe kadar kullanılmaktadır. Ama öğretmenler için not girişi işlemleri karnelerin verilmesinden birkaç gün önce son bulmaktadır.

E-OKUL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SON HAFTA YOKLAMA ALINIR MI?

Okulun son haftasında devamsızlığı sınırda olan öğrenciler son hafta yoklama alınıp alınmayacağını araştırıyor. Veliler ve öğrenciler okulun son haftasında okula gidilip gidilmemesi konusunda kararsızlık yaşıyor. 

Devamsızlık bilgisinin karnelerin basılmasıyla ilgili olması sebebiyle konu hakkında en sağlıklı bilgi okul yönetiminden alınmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı özellikle devamsızlık sıkıntısı olan öğrencilerin son gününe kadar okula devam etmesi konusunda uyarıda bulunuyor.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Eğitimci 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen ADMİN bu haberi yaparken Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bilgi almalısın. E-Okul kapanmaz. Sadece ÖĞRETMENLERE not verme işlemi sona erer. Sizin bu haberiniz nedeniyle her gün açıklama yapmak zorunda kalıyoruz. Saygılarımla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?