AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı: AÖF sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu (final) sınavı giriş belgesi öğrencilerin erişimine açıldı. 21-22 Ocak 2023 tarihinde yapılacak AÖF final sınavları, belirlenen okullarda yüz yüze olarak uygulanacak. Peki AÖF sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? 2023 AÖF sınav giriş belgesi sorgulama...

AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı: AÖF sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?
AÖF sınav giriş belgesi yayımlandı: AÖF sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?
GİRİŞ 16.01.2023 16:00 GÜNCELLEME 16.01.2023 16:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AÖF sınav giriş belgesi erişime açıldı. Bu hafta sonu uygulanacak olan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi güz dönemi dönem sonu sınavı giriş belgesi yayımlandı. Üniversite eğitimini açıktan tamamlamak isteyen adaylar sınav giriş yerlerini merak ediyor. Peki AÖF sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? 2023 AÖF sınav giriş belgesi sorgulama...

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş belgeleri hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"2022-2023 Güz Yarıyılı Dönem Sonu Sınavları için sınav giriş belgeleri yayımlandı. Belgenize http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilirsiniz."

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Öğrenciler sınav giriş yerlerini belirten sınav giriş belgesi almak için e-Devlet girişi ya da T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sorgulama yapabilmektedir. 

Sınav giriş belgesinde öğrencilerin yanında olması ve olmaması gereken eşyalar, sınav kuralları, okulun adresi, salon ve sıra no bulunmaktadır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    2.sınıf öğrencisine hem sabah hem öğleden sonra sınav nasıl yapılır. Vizede hepsi de öğleden sonra yapılmıştı alttan ders yok. Sabah 1 ve 3. sınıf derslerinin sınavı olurdu bu eski köye yeni adet mi.
    Cevapla
  • Şaşırmayın 1 yıl önce Şikayet Et
    5 dersten fazla ise mutlaka 2 ayrı ve oldukça birbirinden uzak yerde yapıyor. Alışın !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması