AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 AUZEF bütünleme sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye araştırılmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı bütünleme sınavı 4-5 Şubat 2023 tarihlerinde tüm ülkede uygulanıyor. Sınav soru ve cevapları aksis.istanbul.edu.tr adresinden yayımlanacak. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 AUZEF bütünleme sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 AUZEF bütünleme sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?
AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 AUZEF bütünleme sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?
GİRİŞ 04.02.2023 17:35 GÜNCELLEME 04.02.2023 17:35

AUZEF bütünleme sonuçları ile  sınavdaki soru ve cevap anahtarı sorgulanıyor. AUZEF sınavları 3 oturum olarak 4-5 Şubat 2023 tarihinde 3 oturum olarak yapılıyor. Öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 AUZEF bütünleme sınav sonuçları açıklanma tarihi belli mi?

AUZEF SINAV SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sınav soru ve cevap anahtarı aksis.istanbul.edu.tr sisteminden yayımlanacak. Sırasıyla AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi'nden 'Sınav İşlemleri- Sınav Kitapçığı' menüsünden dersler tek tek açıklanacak.

Sorulara itirazlar, aksis.istanbul.edu.tr adresinden AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi'nden 'Sınav İşlemleri - Sınav İtiraz İşlemleri - Soru İtiraz' sırasıyla yapılacak.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF bütünleme sınavı sonuçlar için kesin bir tarih verilmedi. Geçtiğimiz senelerde yapılan sınavlar göz önüne alındığında sınavdan sonraki 15 gün içinde sonuçlar ilan ediliyor.

SINAV SONUÇLARI NASIL GÖRÜNTÜLENECEK?

Sınav sonuçları https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilecek. Öğrenciler sisteme AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak giriş yapabilecek. Sonra öğrenim Bilgileri” “Sınav Sonuçları ve Notları alanına tıklayarak sonuçları görüntülenecek.

Okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!Okullar tatil olacak mı? İstanbul, Ankara, Bursa ve diğer illerde pazartesi okul var mı? Kar tatili mi olacak? Meteoroloji'den uyarı!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...