ALES sınav giriş belgesi alma: ALES sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

ALES sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayımlandı. ÖSYM tarafından 2023 ALES/1 sınav giriş belgesi erişime açıldı. Sınava kısa bir süre kala Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı giriş belgesi 6 Nisan 2023 tarihinden itibaren görüntülenebiliyor. Peki ALES sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? ÖSYM sınav giriş belgesi alma...

ALES sınav giriş belgesi alma: ALES sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?
ALES sınav giriş belgesi alma: ALES sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?
GİRİŞ 07.04.2023 14:39 GÜNCELLEME 07.04.2023 14:39

ALES sınav giriş belgesi yayımlandı. ALES için geri sayım sürerken sınav giriş yerleri merak ediliyor. ALES 1 sınav giriş belgesi, ÖSYM AİS sistemi üzerinden adayların erişimine açıldı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na katılacak olan adaylar, sınava girecekleri bina ve salon numarasını merak ediyor. Peki ALES sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

ALES SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI

16 Nisan 2023 tarihinde yapılacak olan 2023 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2023-ALES/1) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

ALES 1 SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınav giriş belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 06 Nisan 2023 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle alabilecek.

ALES SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAV İÇİN UYARI YAPILDI

ÖSYM ALES'e katılacak adaylara uyarı yaptı. ÖSYM, sınava katılacak adayların saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi