TUS ve STS Tıp sınav giriş belgesi yayımlandı! STS Tıp ve TUS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

TUS ve STS Tıp sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayımlandı. ÖSYM sitesinden yapılan duyuruya göre 2023 TUS 1. Dönem ve STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem sınav yerleri açıklandı. Peki STS Tıp ve TUS sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? ÖSYM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı…

TUS ve STS Tıp sınav giriş belgesi yayımlandı! STS Tıp ve TUS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
TUS ve STS Tıp sınav giriş belgesi yayımlandı! STS Tıp ve TUS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
GİRİŞ 13.04.2023 16:10 GÜNCELLEME 13.04.2023 16:10

TUS ve STS Tıp 2023 sınav giriş belgesi erişime açıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanacak Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı giriş belgesi yayımlandı. 15 Nisan 2023 tarihinde uygulanacak olan sınavların giriş belgesi araştırılıyor. Peki STS Tıp ve TUS sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? ÖSYM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı…

TUS VE STS TIP SINAV GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI

TUS ve STS Tıp 2023 sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından yayımlandı. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Nisan 2023 tarihinde yapılacak olan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı için başvuran adayların sınava girecekleri bina ve sıra numarasını belirleme işlemi tamamlandı.

TUS VE STS TIP SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TUS VE STS TIP SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Adaylar sınav giriş belgelerine ÖSYM AİS https://ais.osym.gov.tr adresinden 5 Nisan 2023 tarihinden itibaren ulaşabilmektedir. Adaylar sisteme T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilmektedir.

TUS VE STS TIP SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

15 Nisan 2023 tarihinde yapılacak 2023-TUS (1. Dönem) Temel Tıp Bilimleri Testi ile 2023-STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) 1. Aşama sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

15 Nisan 2023 tarihinde yapılacak 2023-TUS (1. Dönem) Klinik Tıp Bilimleri Testi ile 2023-STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) 2. Aşama sınavı için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi