E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul kapanma tarihi

E-Okul ne zaman kapanıyor araması hızlandı. Okulların kapanma tarihi yaklaşırken E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi not girişi yapılmaya devam ediyor. E-Okul devamsızlık, not bilgisi gibi bilgilerin yer aldığı sistem kapanma tarihi gündeme geldi. Peki E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul kapanma tarihi...

E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul kapanma tarihi
E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul kapanma tarihi
GİRİŞ 09.06.2023 13:06 GÜNCELLEME 09.06.2023 13:06

Okulların kapanma tarihi için geri sayım sürerken öğrenci ve veliler e-Okul hakkında arama yapmaya başladı. Karne notları hakkında son düzenlemeler yapılırken "E-Okul kapandı mı?" araması yapılıyor. Peki E-Okul ne zaman kapanıyor, not girişi bitti mi? E-Okul kapanma tarihi...

E-OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR?

E-Okul kapanması olarak bilinen durum not giriş işlemlerinin tamamlamasıdır. E-Okul'un kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. E-Okul karne gününe kadar açıktır. Öğrenci ve veliler sisteme giriş yapabilmektedir. Karneler hazırlanması için son okul günü olan karne gününden birkaç gün öne sistemin kapanacağı düşünülüyor.

E-OKUL GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul girişi için sisteme öğrencinin T.C. kimlik ve okul numarası bilgileri girilmelidir. e-Okul sisteminde öğrencinin sınav tarihleri, devamsızlık bilgisi, ders programı gibi bilgiler görüntülenir.

Öğrencinin not bilgisine ulaşmak için sol üstteki üç çizgiye basarak 'not bilgisi' sekmesine tıklanmalıdır. Daha sonra karşınıza çıkacak ekranda öğrencinin aldığı notlar görünecektir.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Herkes birbirini ihbar ediyor! IBAN korkusu Maliye'yi kilitledi!
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma