KPSS geç başvuru: KPSS geç başvuru tarihleri ne zaman, ücreti ne kadar?

KPSS geç başvuru ekranı aramaları yapılıyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), ÖSYM tarafından yapılacak. Başvuru tarihini kaçıran adaylar, KPSS 2023 geç başvuru araması yapıyor. Peki KPSS geç başvuru tarihleri ne zaman? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS geç başvuru: KPSS geç başvuru tarihleri ne zaman, ücreti ne kadar?
KPSS geç başvuru: KPSS geç başvuru tarihleri ne zaman, ücreti ne kadar?
GİRİŞ 06.06.2023 15:57 GÜNCELLEME 06.06.2023 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

KPSS geç başvuru tarihi için araştırmalar giderek artıyor. Lisans mezunu adayların katılım sağlayacağı KPSS için geri sayım sürüyor. Temmuz ayında gerçekleştirilecek olan KPSS için başvuru tarihini kaçıranlar son şanslarını değerlendirmek için geç başvuruları araştırılıyor. İşte KPSS geç başvuru ekranı...

KPSS GEÇ BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

KPSS geç başvuru tarihleri ÖSYM tarafından açıklandı. Buna göre KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT başvuruları 6-7 Haziran 2023 tarihlerinde alınıyor. Geç başvuru 7 Haziran 2023 saat 23.59'a kadar alınmaya devam edecek.

KPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS geç başvuru ücreti sınav ücreti olarak belirlenen miktarın %50 daha fazlası olarak yatırılmaktadır. Buna göre KPSS ücretleri sırasıyla şöyle:

  • KPSS Alan Bilgisi geç başvuru ücreti 150 TL

  • KPSS ÖABT geç başvuru ücreti 225 TL

  • KPSS Lisans geç başvuru ücreti 225 TL olarak yatırılmalıdır.

KPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ YATIRMA

KPSS geç başvuru ücretleri ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile geç başvuru günlerinde ödenecektir. Geç başvuru günlerinde yapılan başvurularda bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır.

Geç başvuru günlerinde başvurusunu yaptığı hâlde sınav ücretini geç başvuru günlerinde yatırmayan adayların başvuru bilgileri silinecektir. Geç başvuru günlerinde başvuru yapan ve sınav ücretini süresi içinde yatırarak başvurularını tamamlayan adayların, sınava başvurularının tamamlandığını https://ais.osym.gov.tr internet adresinden geç başvuru süresi tamamlanmadan teyit etmeleri ve başvuru bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan alarak başvurunun diğer aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklamaları gerekmektedir.

KPSS GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ YATIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

 

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    lıse yokmu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
AK Parti'de reform adımları