KPSS 2016 Lisans Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bir çok vatandaşın devlet garantisinde bir işte çalışmak amacıyla katıldığı 2016 yılı KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2016 Lisans Sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS 2016 Lisans Sonuçları ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 09.06.2016 15:20 GÜNCELLEME 09.06.2016 15:27

Üniversite ve lise mezunları için devlet garantili iş imkanı sunan KPSS sınavı 22-29 Mayıs tarihlerinde yapılmıştı. Milyonlarca kişinin devlet garantili iş umuduyla girdiği KPSS sınavının sonuçları merakla bekleniyor. Peki 2016 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

22-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen ve milyonlarca kişinin büyük umutlarla katıldığı 2016 KPSS sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

Edinilen bilgiye göre, 2016 KPSS sınav sonuçları 14 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

Bir çok insan dolgun maaş hayali ile en çok da devlet garantisi olan bir iş bulmak umuduyla gecesini gündüzüne katarak KPSS sınavlarına hazırlanıyorlar. Hele ki özel sektöre çalışanı daha çok çalıştırarak daha az maaş verme anlayışının hakim olduğunu düşünürsek hiç de haksız değiller.

Zira iş bulmak her ne kadar zorsa bulduğun işte kalabilmek de bir o kadar zor. Hele bulduğunuz iş özel sektörde ise tek yapmanız gereken gecenizi gündüzünüze katarak çalışmak. Aksi taktirde zaten zamanında ödenmeyen maaşlarınızdan da olmanız içten bile değil.

İşte bunun içindir ki üniversite veya lise mezunu olan gençler bir an evvel devlet işine girme çabasında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!