Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları sorgulama: MEB Bakanlığı mülakat sonuçlarını açıkladı!

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih adaylar tarafından merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı mülakat sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara ulaşmak isteyen adaylar sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenebilir.20 bin öğretmen alımı için yapılan atama sonuçları 8 Eylül tarihinde ilan edilecek.

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları sorgulama: MEB Bakanlığı mülakat sonuçlarını açıkladı!
Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları sorgulama: MEB Bakanlığı mülakat sonuçlarını açıkladı!
GİRİŞ 28.07.2020 15:27 GÜNCELLEME 28.07.2020 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları 6-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. Başvuru yapan adaylar belirlenen tarihlerde sözlü mülakatlara katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilecek sonuçların bugün açıklanması bekleniyor. Adaylar sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını MEB Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden görüntüleyebilecek. Peki sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sonuçları saat kaçta açıklanacak? İşte MEB öğretmen alım takvimi ve sonuçların ilan edileceği tarih….

 

 

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav (mülakat) sonuçları bugün 28 Temmuz tarihinde açıklanacak. Sözlü sınavlara ilişkin itirazlar 4-7 Ağustos tarihleri arasında MEB Bakanlığına yapılabilecek. İtiraz sonuçları 10 Ağustos’ta adaylara bildirilecek. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarını aşağıda bulunan adresten öğrenebilirsiniz.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK  MÜLAKAT SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

ATAMALAR HANGİ TARİHTE YAPILACAK?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının ilan edilmesinin ardından atama tercihleri 31 Ağustos- 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları ise 8 Eylül 2020 tarihinde açıklanacak.

MEB SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK 2020 ATAMA TAKVİMİ 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl 60 alanda istihdam edilecek sözleşmeli öğretmenlerin atama takvimi belli oldu. İşte MEB tarafından açıklanan atama takvimi;

YORUMLAR 4
  • hormonsuz fikir 3 yıl önce Şikayet Et
    mülakat bitmeli. onbinlerce maduriyete neden oluyor. mülakat objektif bir ölçme sistemi değil.
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    mülakat şart hatta psikolojik test te şart önüne gelen puanı tutturan öğretmen olmamalı
    Cevapla
  • mekkelli yasir 3 yıl önce Şikayet Et
    mülakatta kpss aldığı puan adaya aynı şekilde veriliyor sıkıntı yok önce bi öğrenin yorum yapmadan
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    meb personelinin yüzde sekseni salla başını al maaşını derdinde halbuki bu kurum geleceğimizi şekillendiren bir kurum o nedenle iyi seçilmeli geçim kapısı olarak bakanlar alınmamalı eskiden yokluktan ek iş yapar ama en iyisini vermeye çalışırdı öğrekmenler müdürler şimdi knumlarını para kazanmaya uyarlıyorlar bu tiplerin vereceği eğitimlerden ne olurki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı