Çok yüksek riskliydi! Yüz yüze eğitime ara verdiler

Koronavirüs pandemisi eğitimi sekteye uğratmaya devam ediyor. Son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı haftalık koronavirüs haritasında çok yüksek riskli yer olarak gösterilen Edirne'nin Keşan ilçesinde yüz yüze eğitime 10 gün ara verildi. Eğitime ara verilen tüm şehirler haberimizde...

Çok yüksek riskliydi! Yüz yüze eğitime ara verdiler
Çok yüksek riskliydi! Yüz yüze eğitime ara verdiler
GİRİŞ 08.03.2021 08:56 GÜNCELLEME 09.03.2021 12:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı haftalık korona virüsü haritasında ‘çok yüksek riski’ gösteren ‘kırmızı’ renkte yer alan Edirne’nin Keşan ilçesinde Hıfzıssıhha Kurulu kararınca bazı okul öncesi, ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime 10 gün süreyle ara verilmesi kararı alındı.

MEB bu eğitim yılında ara tatil yapılacak mı?

YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLEN OKULLAR

Yapılan açıklamada, Merkez Sevgi, Nevzat Kahraman, Bahçeşehir ve Gazi Özel Eğitim anaokulları, Dr. Ali İhsan Çuhacı, Raşit Efendi, Anafartalar, Fatih Sultan Mehmet, Kurtuluş, Beyendik, Türkmen, Siğilli, Rasim Ergene, Bahçeşehir, Nevzat Kahraman ve Gazi Özel Eğitim ilkokulları ile Beyendik, Cumhuriyet ve Feride Mehmet Çuhacı, Rasim Ergene, Türkmen, Yekta Baydar, Nevzat Kahraman, Doğru Cevap, Bahçeşehir, Ahmet Yenice ve Gazi Özel Eğitim 2’nci kademe ortaokullarında yüz yüze eğitime ara verildiği kaydedildi.

Yüz yüze eğitim alan öğrencilerYÜZ YÜZE EĞİTİMİN DEVAM ETTİĞİ OKULLAR

Özel Aden Anaokulu, Abdül Şavur, İnönü, Ali Kale ve Kardeşleri, Çamlıca, Mecidiye, Orhaniye, Paşayiğit, Şehit Er Akın Buluş, Şehit Ahmet Can, Yenimuhacir ve Aden ilkokulları ile Ali Kale ve Kardeşleri, Atatürk, Çamlıca, Mecidiye, Orhaniye, Paşayiğit, Süleyman Paşa İmam Hatip, Şehit Ahmet Can, Yenimuhacir, Aden ve Özel Batı ortaokullarında ise yüz yüze eğitime devam edileceği bildirildi.

BAKAN SELÇUK'TAN SON DAKİKA UYARISI

Bakan Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda "Bazı illerimizde uzun zamandır ilk kez hafta sonu serbestliği var. Vatandaşlarımızdan ricam okullarımızı ve çocuklarımızı düşünerek kontrollü davranmaları. Çok bunaldığınızı tahmin ediyorum ancak sağlıklı normalleşebilmek için hâlâ yüksek desteğinize ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Yüz yüze eğitim

YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLEN ŞEHİRLER?

SAKARYA

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile alınan mahalle ve sokak karantina tedbirlerine ek olarak 2 okulun yüz yüze eğitime 1 hafta ara verilerek uzaktan eğitime devam edeceği öğrenildi. 5 Mart tarihli Akyazı ilçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile alınan mahalle/sokak karantina tedbirlerine ek olarak, 6 Mart tarihli ilçe Hıfzıssıhha Kararı ile Karaçalılık İlkokulu ve Alaağaç Ortaokulları 8 - 12 Mart tarihleri arasında 1 hafta için yüz yüze eğitime ara vererek uzaktan eğitime devam etmesi kararı alındı.

YORUMLAR 2
  • Selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya böyle devam edin koronavirüs sizi seviyor bakanım....
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Dur yahu daha yeni başladık popülasyon bağışıklığıiçin açmamıştık sanki ara verseniz yayılmayacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz