Yüz yüze eğitim başladı! Bakan Selçuk son dakika haberini verdi

Öğrencilerin yüz yüze eğitime yeniden kavuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından okullardaki eğitim hakkında son dakika açıklamalarında bulundu.

Yüz yüze eğitim başladı! Bakan Selçuk son dakika haberini verdi
Yüz yüze eğitim başladı! Bakan Selçuk son dakika haberini verdi
GİRİŞ 01.06.2021 16:26 GÜNCELLEME 01.06.2021 19:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitimin yeniden başlamasının ardından telafi eğitimleriyle ilgili Twitter hesabından son dakika açıklamalarında bulundu. 

"EĞİTİMDE TELAFİ BAŞLIYOR"

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Eğitimde telafi başlıyor. Bir buçuk yılı salgın ve uzaktan eğitimle geçen bir sürecin telafisi bir aya sığmaz. Yüz yüze eğitimin eşsiz deneyimlerinin telafisini bir buçuk yıl boyunca akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel etkinliklerle dolu bir programla destekleyeceğiz." açıklamasında bulundu.

Bakan Selçuk, "Telafi sürecinde çocuklarımızın sosyal, duygusal anlamdaki kayıplarını gidermeye odaklı, korku ve kaygılarını geride bırakıp yeni döneme hazırlanabilecekleri aktiviteler ve programlarla yanlarında olacağız." dedi.

"OKULLAR YIL BOYU ÇOCUKLARIMIZIN"

Bakan Selçuk, "Yeni eğitim öğretim yılının başından itibaren telafi ve destek çalışmaları devam edecek ancak çocukların hakkı olan “okullarda sosyalleşme, kendini ifade etme, fiziksel etkinlik ” imkânlarını çocuklara teslim etmeliyiz. Okullar, bugünden itibaren yıl boyu çocuklarımızındır." diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • harun44 2 yıl önce Şikayet Et
    hakkını yemeyelim bizde özel okullar harıl harıl derse devam etti, bizim sınava girecek çocuklarımız da evde sınava hazırlandı
    Cevapla
  • Nazif 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğitimin telafisini yaptınız hayatın tedavisi nolacak? Avrupa Avrupa diyorsunuz lafa gelince Avrupa'dan ilkokullar ne kadar kapalı kaldı bizi aydınlatın sayın bakan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!