İlk kez bir okulda tamamen uzaktan eğitime geçildi

Son dakika haberi: Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan fen lisesinin 13 şubelik tüm sınıfları, koronavirüs vakaları nedeniyle uzaktan eğitime geçti.

İlk kez bir okulda tamamen uzaktan eğitime geçildi
İlk kez bir okulda tamamen uzaktan eğitime geçildi
GİRİŞ 19.09.2021 15:29 GÜNCELLEME 19.09.2021 16:55
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aybastı ilçesinde bulunan fen lisesinin 13 şubelik tüm sınıflarında, koronavirüs vakaları nedeniyle "Okullarda Kovid-19 Pozitif Vaka Çıkması Durumunda Yapılması Gereken Uygulamalar Rehberi" kapsamında uzaktan eğitime geçildi.

Valilik açıklamasında konuya ilişkin şu ayrıntılara yer verildi:

"Öğrencilerimiz karantina sürecini tamamlamalarının ardından yüz yüze eğitimlerini sürdüreceklerdir. Aybastı Fen Lisesi ile birlikte okul binasını ortak kullanan Aybastı Atatürk Ortaokulu, Ortaköy Ortaokulu ve Aybastı İmam Hatip Ortaokulu'nda karantina uygulamasına alınan hiçbir şube bulunmamakta ve bu üç okul eğitim öğretim faaliyetlerine yüz yüze devam etmektedir. Dolayısıyla dört farklı eğitim kurumunun yer aldığı okul binasında tamamen yüz yüze eğitime ara verilmemiştir."

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada vaka çıkan sınıfların karantinaya alındığını, henüz bir okulda tamamen karantina kararı alınmadığını duyurmuştu. Böylece ilk kez bir okul tamamen uzaktan eğitime geçmiş oldu. 

Okullarda hafta sonu ve ikili eğitim olacak mı? Bakan Özer'den açıklamaOkullarda hafta sonu ve ikili eğitim olacak mı? Bakan Özer'den açıklama

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Raziye 2 yıl önce Şikayet Et
    Turgutlu gazi orta okulunda çok pis hiç bir temizlikle alakalı bir yer yok okulu çocuklara temizletiyo okul müdürü okulda pozitif ögrencide çok çocuklarımız tehlike altında okudan ve müdürden şikayetçiyiz böyle giderse çocuklarımızı okula göndermicez buna bir çare bulunsun lütfen müdür çocuklara hakaretlerde bulunuyo bakanım bize yardım edin maduruz.
    Cevapla
  • veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmayın önlemlere tavsiyelere uymayın tatil yerlerinde avm lerde sokaklarda düğünlerde omuz omuza durun sonra okullara laf edin amacınızın farkındayız milleti kışkırtıp hükümeti zora sokmak istiyorsunuz yollamayın çocuğunuzu biz yollayacağız okullar en güvenli yerlerdir , ebedi muhalefetler sizi.
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel diyorsunuzda gelin bir liseleri görün ne maske ne mesafe ne ders herkesin elinde telefon öğretmeni kim dinler herkes sarmaş dolaş öğretmen hemen konuşsun dinleyeni getirin kimse kusura bakmasın böyle gitmez önce disiplin şart yoksa bunlardan ne köy ne kasaba olur.
    Cevapla
  • Ahmet. 2 yıl önce Şikayet Et
    AYNENDE öyle çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum.
    Cevapla
  • muallim 2 yıl önce Şikayet Et
    eğitim hayattır eğitim şart bakanımızı sonuna kadar destekliyoruz
    Cevapla
  • Ayyıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün tedbirleri kaldırdılar olacağı buydu. Vallahi yazık bu çocuklara... 2 aşı oldum pandemi konusunda en titiz insanlardan biriyim. Bu yıl 5.sınıf okutuyorum, çocuklara gerçekten yazık okullar açık kalmalı... Ama bu şekilde olmaz, olmaz... Biraz işin mutfağındakilere kulak verin. Seçmeli dersleri kaldırın, haftalık ders saatini azaltın... Günde 5 saat olsun, her ders 30 dk, teneffüsler 10 dakika olsun. Öğlen araları kalksın. Çocuklar öğlen evlerine dönsün. Bu şekilde hiç Korona yok gibi başladınız, böyle devam edemez.
    Cevapla
  • muallim 2 yıl önce Şikayet Et
    bakanımız tamamen doğru yapmıştır destekliyoruz siz çocuğunuzu yollamayın 19 milyon öğrencinin 1.5 yılı heba oldu sizin gibi çocuğundan umudu olmayanlar böyle yorum yapıyor ,dünyaya bakın okullar hep açıktı eğitim sizin gibi insanların işi değildir milli güvenlik meselesidir.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir önlem almadan tam zamanlı tam gün, 40 dk ders, 15 dk tenefüs yaparsan olacağı bu mühendis Mahmut.
    Cevapla
  • Muallim 2 yıl önce Şikayet Et
    bakanımız tamamen doğru yapmıştır destekliyoruz siz çocuğunuzu yollamayın 19 milyon öğrencinin 1.5 yılı heba oldu sizin gibi çocuğundan umudu olmayanlar böyle yorum yapıyor yorumcu Ali,dünyaya bakın okullar hep açıktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi