Atlas Üniversitesi ilk mezunlarını verdi!

2020-2021 akademik yılında ilk öğrencilerini kabul eden Atlas Üniversitesi, bu sene ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Atlas Üniversitesi ilk mezunlarını verdi!
Atlas Üniversitesi ilk mezunlarını verdi!
GİRİŞ 23.06.2022 13:22 GÜNCELLEME 23.06.2022 13:22

2020-2021 akademik yılında ilk öğrencilerini kabul eden Atlas Üniversitesi, 2021-2022 akademik yılında ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşarken öğrencilerde mezuniyetlerinin daha ilk dakikalarında bir işe yerleşmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadılar. Atlas Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine; Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, Rektör Prof. Dr. Mustafa Küçük, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Abdulhalim Şenyiğit, fakülte dekanları, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Atlas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Abdulhalim Şenyiğit

“BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ”

Mezuniyet töreninin ilk konuşmasını yapan Atlas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Abdulhalim Şenyiğit, Atlas Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun bu yıl sağlık alanında 10 farklı programa ait ilk mezunlarını verdiğini belirtti. Şenyiğit “Çeyrek asırdır sağlık alanında hizmet veren Medicine Hospital bilgi ve tecrübesine dayanarak kurulan Atlas Üniversitesi, kurulduğu günden itibaren insanlığın sorunlarına çözüm yaratan, bilgiyi üreten ve yayan bireyler yetiştirmeyi kendine misyon edindi. Bir kelebeğin kanadını çırpması, dünyanın öbür ucunda kasırgalara sebep olduğu gibi, biz de yetiştirdiğimiz mezunların kelebek etkisiyle ülkemize ve insanlığa büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük

“İYİ BİRER İNSAN OLMANIZI GÖNÜLDEN İSTİYORUM”

Mezuniyet töreninde konuşan Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Küçük ise, “Değişimi kavrayınız ki üniversitemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyabilelim. Sizlerden dürüst, adil, değer ve tutumlarınıza bağlı iyi birer insan olmanızı gönülden istiyorum. Ayrıca hoşgörülü, kendine güvenen, ayaklarının üstünde durabilen bireyler olarak gelecek nesillerin yetişmesinde de payınız olacak. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğimiz ve güvencemiz sizlersiniz. Bu gerçeği Mustafa Kemal Atatürk, “Bütün umudum gençliktedir” diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki sizler ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkartacaksınız” dedi.

Rektör Prof. Dr. Küçük’ün konuşmasının ardından, meslek yüksekokulu programları arasında ilk 3’e giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri takdim edildi.

Atlas Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanı

Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş

Asel Sema Uğurlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Asel Sema Uğurlu
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü