ÖSYM'den son dakika görevli ücreti açıklaması
ÖSYM, 2022 yılı ikinci altı ayı için görevli ücretlerinin güncelleneceğini ve bunun yıl sonuna kadarki sınavlarda geçerli olacağını duyurdu.

SON DAKİKA HABERİ: Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 18-19 Haziran tarihlerinde uygulanan 2022-YKS’nin ilk oturumu olan TYT’de görev alan sınav görevlilerinin ücretlerinin 24 Haziran cuma günü, AYT ve YDT oturumlarında görev alan görevlilerinin ücretlerinin de bugün itibarıyla hesaplarına yatırıldığı duyuruldu.
Açıklamada, sınav görevleri ücretlerinin güncelleneceği bilgisi verilerek şunlar kaydedildi:
“2022 yılının ilk altı ayı (Ocak-Haziran dönemi) için 2022 Ocak ayında belirlenen görevli ücretleri, 1 Ocak 2022’den bu zamana kadar gerçekleştirilen YKS dahil tüm sınavlarda (19 sınav) görev alan sınav görevlilerimize aynı tutarlar üzerinden ödenmiştir. 2022 yılı ikinci altı ayı (Temmuz-Aralık dönemi) için görevli ücretleri güncellenecek ve belirlenecek görevli ücretleri 1 Temmuz’dan itibaren yıl sonuna kadar uygulanacak sınavlarda geçerli olacaktır. Tüm sınav görevlilerimize katkıları ve emekleri için teşekkür ederiz.”
-
mefa 2 yıl önce Şikayet EtMeb bu sene ÖSYM yi fena solladı.Beğen
-
Kuzeyin Kasırgası 2 yıl önce Şikayet Et320₺ almam gerekirken 210₺ aldım. Vergi doğrudan kesilip veriliyor bazı sektörler gibi kaçırma şansımız hiç yok. Üstelik 320₺ maaşa eklenip doğrudan vergi dilimimizi artırıyor.Beğen
-
Deli Dumrul 2 yıl önce Şikayet EtÖğretmenler bu kazanca vergi veriyor mu?Beğen
-
Akıllı Dumrul 2 yıl önce Şikayet EtMemura vergisiz kuruş vermezler merak etmeyin. Kafanızı daha gerekli şeylere yorun bence.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et250 çocuk bile almıyor artık.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ali 2 yıl önce Şikayet Etonumuzdeki sinavda isin zor osym... bir defa da sen rezil olursun insallah da akliniz basiniza gelir o zamanBeğen Toplam 3 beğeni