Doğumunda doktoru, kariyer yolculuğunda danışmanı oldu

YKS'nin ardından tercih yapmaya hak kazanan gençler için Atlas Vadi Kampüste gerçekleşen Tercih Atlasında ilginç bir buluşma yaşandı. Doğumundan itibaren ilgilendiği Hilal ile karşılaşan Dr. Elgörmüş, tercih danışmanlığını bizzat üstlendi.

Doğumunda doktoru, kariyer yolculuğunda danışmanı oldu
Doğumunda doktoru, kariyer yolculuğunda danışmanı oldu
GİRİŞ 01.08.2022 11:03 GÜNCELLEME 01.08.2022 11:03

Öğrencilerin gelecek tercihlerine ışık tutan Atlas Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri için Atlas Vadi Kampüse gelen aday öğrenci Hilal İlhan, bir sürprizle karşılaştı. Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş, doğumundan itibaren doktorluğunu yaptığı Hilal İlhan ile karşılaşınca, tercih danışmanlığını da bizzat kendisi yaptı.

TERCİH ATLASINDA BEKLENMEDİK BULUŞMA

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden 1992 yılında mezun olan ve 1997 yılı İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzmanlığını tamamlayan Dr. Yusuf Elgörmüş, 1998’de kurulan ve yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Medicine Hospital’da hem aktif olarak çocuk doktorluğu, hem de yöneticilik yapmaya devam ediyor. Dr. Elgörmüş’ün 18 yıl önce yeni doğan doktorluğunu yaptığı Hilal İlhan, üniversite tercihi için Atlas Üniversitesine geldi. Atlas Üniversitesi hakkında bilgi aldığı esnada Yusuf Elgörmüş ile karşılaşan ailenin tercih danışmanlığını Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş yaptı.

Atlas Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri

“HEM MUTLU ETTİ, HEM DUYGULANDIRDI”

Hilal İlhan’ın babası Kemalettin İlhan bu tesadüfün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken, “Kızımızın doğumundan itibaren doktorluğunu yapan Sayın Yusuf Elgörmüş’ü burada görmek bizi hem mutlu etti, hem duygulandırdı. Hayatımızın en önemli anlarında yanımızda olan Yusuf hocama değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HEDEFLERİNDE YOL HARİTASINI ÇİZMELERİNDE YARDIMCI OLUYOR

Dr. Elgörmüş, “Elbette duygulanmamak elde değil. Doğum kontrollerinden, neredeyse ergenlik dönemine kadar takibimizde olan insanları, kariyer hedeflerinde yol haritasını çizmek üzere yola çıkmış bireyler olarak görmek, hem keyif veriyor, hem de duygulandırıyor” dedi.  Atlas Üniversitesi öğrencileri ile birlikte üniversite gezisi yapan Hilal İlhan, Dil Konuşma Terapisi Bölümü ve Bilgisayar Mühendisliği alanları hakkında önce o bölümlerin akademisyenlerinden, sonra tercih rehberlerinden, sonra da Dr. Yusuf Elgörmüş’ten bilgi aldı.

Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Yusuf Elgörmüş

Bu sene 3. akademik yılını yaşayacak olan üniversitenin düzenlediği Tercih Atlasında 5 Ağustos’a kadar; nitelikli ve akademik altyapı özelinde tasarlanan Atlas Vadi Kampüs yerleşkesinin imkanları, taban puanları, laboratuvarları, bursları, iş imkanları, sosyal aktiviteleri, araştırma merkezleri, kütüphaneleri, öğrenci kulüpleri, değişim programları gibi birçok konuda, akademisyenler ve okul öğrencileri tarafından bilgi verilmeye devam edilecek.

Asel Sema Uğurlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Asel Sema Uğurlu
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi