KPSS iptal edildi! Yeni ÖSYM Başkanı resmen açıkladı

Son dakika haberi: ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy: "İptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvim en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır" dedi.

GİRİŞ 04.08.2022 12:54 GÜNCELLEME 04.08.2022 13:37
Bu Habere 263 Yorum Yapılmış

Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Ersoy, KPSS sınavının iptal edildiğini ve yeni takvimin kısa süre içerisinde duyurulacağını söyledi.

KPSS SINAVI İPTAL

6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının da ertelendiğini söyleyen Ersoy, iptal edilen ve ertelenen sınavlara ilişkin yeni takvimin en kısa kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağını bildirdi.ÖSYM Başkanı Ali Ersoy

KPSS'de soru sızıntısı iddiası: Yayınevine operasyon, DDK ve YÖK'ten yeni açıklamaKPSS'de soru sızıntısı iddiası: Yayınevine operasyon, DDK ve YÖK'ten yeni açıklama

Yeni KPSS takviminin 17 Eylül'de başlayacağını aktaran Ersoy şu şekilde konuştu:

"Sınavı iptal edilen KPSS adaylarından, gireceği yeni sınav için herhangi bir ilave ücret talep edilmeyecektir. Ortaya çıkan eksiklik ve aksaklıkları açık yüreklilikle kamuoyuyla paylaşıp, tedbirleri alarak ÖSYM'nin milletin kalbindeki yerini güçlendirmekte kararlıyız. Hiç arzu etmediğimiz şekilde iptal ve ertelemelere sebebiyet veren bu talihsiz süreçten dolayı tüm adaylardan özür diliyoruz."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 263
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık günah milletin emeğine.Bu skandalda parmağı olanlar derhal yargılanmalı. Memurluklari iptal edilmeli ve faturası en ağıt biçimde kesilmelidir.yazık günah korpe gariban ogrencilere.aynı psikolojiyi neden bir daha yaşatıyorlarki.Muz ülkesimi burası.
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen besle büyüt okut .yeme yedir .kursa gönder onca dersanelere gönder .okusun diye emek ver didin.buyasa getir.ekmek sahibi olsun diye sınava şok .ama gel gör ki karşı tarafın yaptığına bak böyle bir hataa olabilirmi.yaziklar olsun zehir zıkkım olsun bu işin icinde olan herkese.rabbim burnundan getirsin fitil fitil.
    Cevapla
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    hala fetö aktif ve bir yerlere gelmek daha sonra diğerlerini o makama rahatça getirmek istiyor. siz daha idamı çıkarmayın. onlar fırsat bulunca bak nasıl yapacaklar. yazık şu ülkeme yazık. mecliste hdp var. biz İsveç ve finlandiya nın terörist bir ülke olduğunu söylüyoruz. anayasa mahkemesi de bunlardan. EY OSMANLI NEREDESİN.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hala fetönün yaptığını düşünüyorsan, fetöyle doğru mücadele edememişsin, yada yanlış adamları fetöcü sanmışsın demektir. Osmanlı nerede diye sorarsan, Osmanoğulları ingilterede, salça satıyor yer misin?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Cemaat bağlantısı olmayan bir akademisyen getiremezmiydiniz? Cumhurbaşkanım bu vakıfcilar, dernekciler hükümetin altını oyuyor. Bunlara bulaşmamış bir sürü devlet adamı var. Bu adam ÖSYM'nin yükünü kaldırmaz, kaldıramaz. Etrafı rahat bırakmaz.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İptal edilen sınava başvuru yapmayan kişiler yeni yapılacak sınava başvuru yapıp girebilecek mi
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur olur tabi.Düşün tern geçmiş kaza yapmış sen o trene binip işini görem peşindesin.Fazla uyanıksın yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı