Turkcell, 'deprem sözünü' tuttu! 3,5 milyar lira ödendi

Turkcell, "Türkiye Tek Yürek" kampanyasında depremzedeler için taahhüt ettiği 3,5 milyar liralık bağışın ödemelerini tamamladı

GİRİŞ 02.01.2024 13:30 GÜNCELLEME 02.01.2024 13:46
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Turkcell, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında depremzedeler için taahhüt ettiği 3,5 milyar liralık bağışın ödemelerini tamamladı.

Şirketten yapılan açıklamada, Kahramanmaraş depremlerinin ardından tüm markalarıyla bölgeye destek olan Turkcell'in depremzedeler için taahhüt ettiği 3,5 milyar liralık bağışın ödemelerinin bugün tamamlandığı duyuruldu.

Şenol Kazancı

Açıklamada, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı'nın 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında depremzedeler için taahhüt ettiğimiz bağışın ödemelerini tamamladık. Böylece taahhüt ettiğimiz 3,5 milyar lira bağışı AFAD hesabına aktarmış olduk.' şeklindeki ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Özür de dileseymiş.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun başkanından
    Cevapla
  • akyazılı 3 ay önce Şikayet Et
    BRAVO TURKCELE DEVAM helal lsun
    Cevapla
  • akyazılı 3 ay önce Şikayet Et
    BRAVO TURKCELE DEVAM helal lsun
    Cevapla
  • akyazılı 3 ay önce Şikayet Et
    BRAVO TURKCELE DEVAM helal lsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!