Medcezir 39. bölüm ile yeni sezona başladı.

Geçtiğimiz sezonun izlenen dizilerinden Medcezir son bölümü, 39. bölüm ile 2. sezonuna başladı.. Medcezir'i internetten izleyebilirsiniz.

Medcezir 39. bölüm ile yeni sezona başladı.
Medcezir 39. bölüm ile yeni sezona başladı.
GİRİŞ 12.09.2014 23:59 GÜNCELLEME 13.09.2014 00:00

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Medcezir, yeni sezona 39. bölüm ile başlamış oldu. Yeni sezona 39. bölüm ile başlayan Medcezir'i internetten izleyebilirsiniz. Ayrıca Medcezir'i her Cuma günü yayından hemen sonra da son bölümüyle internet üzerinden izleyebilirsiniz. Medcezir 39. bölüm ve yeni sezon da dizinin televizyondan yayınlanmasından hemen sonra internet sitesi üzerinden yayınlandı.

Medcezir 39. bölüm izlemek için tıklayın.

Medcezir 39. bölüm özeti

Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler, böylelikle Yaman, Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar. 


Yaman Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya çalışsa da, her adımına Mira’nın varlığı yön verecektir. Birbirlerine doğru  adım atmaya çalıştıkça da,  gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvururlar.

Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşısına Elif çıkar. Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çeker. Elif Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacaktır. 

Mert annesinin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçer. Ama Mert Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı bulur. 

Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verir. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardır. 

Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşir. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam eder.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor